måndag 7 februari 2011

Va fan, kan jag få dricka mitt te FÖRE vansinnet?!?

Gårdagens toppnyhet på morgonen, att det mänskliga misslyckandet Bill O Reilly skyllde oroligheterna i Egypten på Al-jazeera. Otoppbart! Idioti då den är som mest primitiv. Hitta på vilken idiotisk lögn som helst, bara för att demonisera.

Exempel: alla som röstar på vänsterpartiet är massmördare och stalinister. Så befängt att det endast skulle krävas ett lik för genomskåda dårskaperna. Men med lögnen är ett frö av osäkerhet sått. Psykologi. Maktutövning. Propaganda en masse.


Dagens obehagliga morgonläsning hittade jag på Alliansfritt sverige. En ny sjukdom, skapat av borgerlig politik. Som uppföljning till gårdagens diagnos, som ju var en ny sjukdom skapad av allianspolitik. Två nya diagnoser. Är det också enskilda fall, på något förvridet vis? Till och med en läkare konstaterar:
"Så prognosen för den stressutlösta stuporn är god, men med en annan politik hade den helt kunnat undvikas”.


Kan det bli tydligare? Den borgerliga politiken leder till ökad fattigdom bland barn. Den leder till att man slår ut sjuka. Den gör människor hemlösa. Detta är inte vänsterpropaganda, det är en borgerlig verklighet.

De som tjänat på deras politik är höginkomsttagare, och annat rikt folk. Som vanligt med högerpolitik. Ni kan ta borta erat nya, moderater, ingen går på den lögnen längre. En lögn, ett frö…



Reinfeldt?


Det är inget magiskt som har hänt med den så kallade landsfadern vid makten. Han rider fortfarande på ett överskott från sossarnas politik, och han tar åt sig all ära för det. Då något händer gräver han ner skallen i jorden som en struts för att dra upp den och kalla sig själv statsmannamässig då oroligheterna har dragit förbi.

Jag vet inte om det beror på att vi är lättlurade eller om det verkligen finns människor som anser de som är sjuka – kanske på grund av sitt jobb, vilket de facto innebär att den personen betalat vårat land med sin hälsa – de människorna ska ha det sämst. Min fråga är givetvis om ni blev slagna som barn? Småsinthet på den nivån är vidrig. Samtidigt är det tydligen jävligt viktigt att tillåta privata företag att ta ut vinster, skattepengar som landsfadern så ansvarfullt spenderar i skatteparadis, från vård, omsorg, och skola.

Hur kan man försvara en sådan politik? Hur kan man gå med på att människor dör? Jag fick en siffra för ett par veckor sen som jag har försökt verifiera. Ifjol dog 400 personer i landet som blivit nekad hjälp efter att ha vänt sig till vården. De tog sina liv. Deras blod, herr landsfader, är på dina händer.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kaffe, före vansinnet?

Fredrik sa...

Vad du tjatar om kaffe. Dricker du sånt? Jag gör det inte. Kaffe smakar blod och bajs. Kokt. Jag säger: nej tack. 8)

Anonym sa...

Hmm, jag älskar kaffe. Jag har som hobby att försöka få folk att dricka kaffe. Jag vet inte varför. Det är någon sjuk del av mig som engagerar mig i detta projekt.

Te dricker jag på kvällstid. Det är viktigt att inte göra tvärtom, te på dagen/kaffe på kvällen, då blir allt bara så fel.

Wonder Warthog sa...

Ljummet citronvatten, frukost och klobasa... sen kikar jag på vansinnet!

Reinfeldt erkänner ju inte ens att klyftorna i samhället ökat! Det otäckaste är att folk (mellanklassens spån) står likgiltiga...

Fredrik sa...

Vårtan: ja. Han kommer undan med allt ta mig fan. Förmodligen en blandning av väldvillig högermedia, medelbegåvad medelklass samt ett smort munnläder. Jag är ävertygad.

Fy fan.

Mitt problem är att jag inleder mornarna med att surfa innan familjen kommer upp till dukat bord. Jag är kvinnan i hushållet. Dessutom somnar jag alltid på kvällen. Om vi inte kolla på OZ, Heros eller House. Mina kvällar för tillfället. 8)

Charlotte: Galet. Ja. Mig vinner du inte över. Jag kand dricka det, i brist på annat - på jobbet tillexempel, man aldrig om allternativ finns. Det smakar bajs. Helt enkelt. Så mycket mjölk är inte lönt att ha i en kaffekopp.

8)

Te dricker jag på kvällen också. Det blir väl två liter om dagen.

Anonym sa...

Mer än 2,5 dl te om dagen gör att jag får ont i magen. När det gäller kaffe är det ca 1 liter som går ner.
Gult te är värst. Det är fan livsfarligt. Akta dig för gult te.