onsdag 23 februari 2011

hmm Värdskriget har börjat om?

Min katt och hans feta röv - rock n roll!



...vi får se.

Antingen är det en nystart av det aldrig avslutade världskriget som inleddes med kolonialismen och rättfärdigades med hjälp av kristendom. Det. Eller så är det en demokratirörelse som kommer att skaka hela den jävla nyliberala förtryckarideologin.

Jag ska snart, efter att jag fått hjälp av min underara sambo, skriva ner ett regelverk för den här bloggen. Jag kan dra regeln här: rasister är ej välkomna. Annars får man skriva om vad fan man vill. Man får vara hur otrevlig man vill. Men man får inte vara rasist. Då kan ni dra. Eller dö, mig spelar det ingen roll.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad hände med gitarren?

Fredrik sa...

Jag hitta en bild på katten. 8) Han var finare.

Anonym sa...

Tror du på fullaste allvar att de svartmuskiga kamelryttarna kommer att införa en socialistrepublik?! Iså fall är du dummare än jag trodde!

Fredrik sa...

Anonym: exakt vad pratar du om nu?

Det är väl ganska förmätet att dömma ut männsikor som levt i förtryck på grund av nyliberal politik, bara för att de kanske äger en kamel. Är det ditt bästa argument kanske du ska lägga ner det här med att tänka helt, det var liksom inte din grej.

Den som är dum är givetvis du. Det visar ditt försomfulla uttalande.

Anonym sa...

Den där katten är lite lik den katten som jag skrev om på min blogg. Som var såååå gullig så jag nästan DOG, hahaha. Nu har jag en gul katt. Han är astråkig.