lördag 19 februari 2011

Elegy

Öl



I kväll... Jag rekommenderar

1 eller 2 öl.

max.

Den här killen kan sjunga. Det kan ni lyssna på medan ni dricker eran första öl. Sen krigar ni in er på Auberons Myspace och lyssnar på mer musik.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Emman sa: Jävlar vad du bloggar. Som en galning. Jag har för lite att säga för att kunna uppdatera mer än nån gång i månaden typ. Jag glömmer ofta bort att säga det jag tänker högt. Även att hejja kan jag glömma bort. Folk går förbi som jag känner och jag tänker ett "hej" men glömmer säga det högt. Doh!

Anonym sa...

Jag gillar det här bloggflödet. Jävlar liksom. Skriv nåt om män som kallar sig för feminister som inte alls är det, typ feministhycklare. Det är nåt som jag funderar på idag, men jag vet inte om jag orkar skriva, haha.

Kött på gång, öl...nja, nä.

Fredrik sa...

C: Feministhycklare? Du menar som du Anders Borg kallar sig feminist? 8)

Ändå fint ord att slänga med: feministhycklare. hehehe

Emma: hahahahaha Det låter bekant, men jag hade annat att skylla på.

Jo, jag skriver. men det är för att de få stunder då jag inte försöker torka snor orkar jag bara sätta mig ner, egentligen ska jag ju skriva på det som är viktigt, berättelsen, men jag har ingen energi. Somnar hela tiden. Då blir det en massa småkraffs. Metal on metal!

Hur är det i Umeå? Är Jojje snäll? :D

Anonym sa...

Emman sa. Jåjje är en pärla och snäll som fan. Han var nyss hit och hälsade på och gav tillbaka en dazed and confused VHS (VHS!!) han lånat av mig för tusen år sen.

Fredrik sa...

VHS. Watch clean! :D

Vad gör man inte för att få sa på VHS. Min tv är så bra att den inte ens klarar av vhs... höhö