torsdag 17 februari 2011

En mästares morgon

Man startar dagen med en fet kopp te. Eller två, rättare sagt. Rostat bröd med messmör, samt rostat bröd med räkor, tomat, paprika och ägg. Med dill som topping. Dottern åt kräm. Hon har varit sjuk, och kräm är det enda som funkat, så kräm it is. Jordgubb. Det hon lämnar blir min efterrätt. Frukost, dagens höjdpunkt, efter det kan det liksom bara gå utför.

Utför it is.



Väsldens snyggaste logga


Innan det kan jag konstatera att Auberon snart kan ta tag i saker och ting, efter som att det verkar som att Desultor utan y, äntligen får kliva in i studion och göra klart det sista på deras inspelning. Vi har 6 helt färdiga låtar och tre halvklara. Det kommer att rocka. Fett. Fack! Metal! Auberon söker en gitarrist. Någon som är intresserad?

Sen är jag nöjd över en tripp till svärmor där jag passade på att plocka hem ett gäng cd-skivor - de får inte plats i hemmet. Jag hade glömt att jag köpt Iced Earths live in Athens, eller vad den nu heter. Kul skiva! Ayreons elektriska slott slank ner. Lika så Dragon force, titel okänd Trevlig skiva i vilket fall! Higland Glorys forever endeavor, Sticky Fingaz Black trash... och Decade. Skitbra skit av den forne Onyxsnubben! Nationalteatern, en best of skiva. Klockrent! Älska.

Ja. Ni ser ju, hur mycket bra musik som helst. Och då har jag inte ens nämnt Darkanes Rusted Angel, en skiva jag verkligen avgudar. Yngwie Malmsteens Fire and Ice, en av hans absolut bästa skivor, en skiva som tittar mot Dream Theater, stilmässigt. Hur bra som helst! Och vilken sanning han levererar: forever is long time. Det ni!

Vilken musikfröjd! Och det utan att tillägga Cannibal Corpse Kill. Världens bästa death metalband enligt mig. The Streets Original pirate material. Vilken skiva! Sanctuarys första. Köpt på byns bästa Skivdraken! Som merparten av de skivor jag köpt sen jag flyttade ner till Upplands Väsby. Räcker det? Nej, jag avslutade med att plocka på mig mästerverket Slaughter of the soul av At the Gates.

Hah Kanske kan dagen hålla sig bra, trots att frukosten är avslutad.

10 kommentarer:

Anonym sa...

typ räckmackefredag imorn, och jag vet inte om jag kan leverera...

Fredrik sa...

Klart du kan! 8)

Själv har jag varit hemma pappa idag. Barnet är sjukt. Och sen passade hon på att vurpa. Vid matbordet... ghaa Barn. Han satt alltså ner. Och trillade av stolen.

Jag ser fram emot räkhyllningen. 8) Blunda och njuut. Titta på lite fallande snö och bara se.

Nu är jag såg jävla trött att jag ska sova. Bara en sån sak! sov gott! :D

Anonym sa...

mjo, det ska jag nog, godnatt

Fredrik sa...

Va?

Ja. Skriva om räkorna. Räkorna från det himmelska räkhörnet.

Fan. Jag försöker ju bli vegitarian. Det går sådär... Men jag inser ju att räkor inte är särdeles vegitariska. Och att det nog inte finns ett ställe i den där hebreiska himlen som innehar en orgie av mord - jag inbillar mig, tillskillnad från troende, att en gud skulle värdera allt liv likadant. En allmäktig varelse känns inte som den småsinta guden som judar, kristna och muslimer tillber.

svammel. 8)

Anonym sa...

Att äta räkor skulle inte jag jämställa med mord. Det skulle vara att gå lite overboard om du fråga mig. Men vad vet jag. Ingenting. Typ. Skål.

Fredrik sa...

Ta det med en vegitarian. :D Då får man höra.

Anonym sa...

jo det skulle jag gärna göra, men jag vågar inte ;)

Fredrik sa...

Nej. Då blir det dålig stämning. Jag kan se det framför mig:

138: lever räkor?

Jag: ja.

138: är det ok att mörda?

Jag: nej.

138: ergo...

Jag: ridå

8) Typ. Fiktivt, men det skulle kunna vara verkligheten. Om jag ställde den frågan till Chrille alltså. Men den besvarade han i vegtråden.

jöjj sa...

"frukost, dagens höjdpunkt"

dEgens höjdpunkt. alltid vart, alltid förbli.

det bästa är att han delar med sig.

:D

DEGENS höjdpunkt. mmm. gott.

Fredrik sa...

Då du säger det sådär låter det både vänligt och perverst. Jag antar att det var meningen. :D

Nu ska jag sova. Blir nog en runk innan. ;)