tisdag 21 december 2010

På tal om illegala immigranter


...så är det verifierat att herr Giger skall medverka i vad som kan bli två filmer.

Jag har skrivit om denna preq. tidigare.

Det finns information om filmen/filmerna här. Och här.

6 kommentarer:

Knapsu sa...

Och här: http://knapsublogg.blogspot.com/search?q=alien

:-D

Simsalablunder sa...

När Allien 3 var ny råkade jag vara i Scotland och där kördes det ett jippo i anslutning till filmen, där man fick gå in en liknande miljö som i filmerna, här bestod det av några korridorer och en hiss/sluss.
Ledsagare var en låtsassoldat som hade en sån där Alienavståndsmätare. När vi stod i hissen avläste han sin mätare och konstaterade att något kom närmre och närmre. Jag stod tuff med armarna i kors och tänkte, ska bli intressant att se hur de löser det här, töntar. Ju närmre "det" kom (enligt mätaren) ju mer gapade soldaten. Jag förhöll mig förstås ändå lika cool, tyckte jag. Plötsligt dunkade och smällde det tungt på hissdörren och soldaten skrek att vi måste ut. Rök vällde in, samtidigt som dörren öppnades med klassiskt Sci-Fi-pysljud och vi ombads ta oss ut fortast möjligt eftersom en Alien var efter oss. Jag som stod längst bak i hissen kunde inte se någon Alien, så jag tänkte, vilket billigt skit.
Sist ut ur hissen, påhejad av den numera vrålande soldaten att skynda på, lunkade jag ut. De andra skrek och flaxade hysteriskt med armarna och började springa så jag hängde på för att i sabba stämningen. Samtidigt tänkte jag att jag ändå måste se så att det verkligen inte är något efter oss. Men det var det! Efter mig, jag var sist, kom Alien jagande och det såg riktigt verkligt ut. Den coola lunken försvann i ett nafs och jag hamnade snabbt tätt intill de framför mig.

Vet inte hur de hade löst det där, det hela gick så fort. Kul blev och var det i vart fall.

Fredrik sa...

hahaha Sånt gillar jag 8) Det kostar väl kanske i och för sig en massa pengar, men det blir ju teater, på ett bra sätt.

men jag måste säga att de har fångat mitt intresse med preq. filmerna. Architekts of the universe! I love it.

Fredrik sa...

Knapsu: aaa Ja. Om vi ska mäta penis så skrev jag om filmerna i april, så jag vinner. ;) Men om vi bara ska älsk Aliens tycker jag det är hur kul som helst. På riktigt. Kan bli det sagan om ringen aldrig blev.

Det är nästan så jag önskar att de gör en film av Starcraft då de ändå håller på. :D Kan bli multikultiepiskt.

Simsalablunder sa...

Såg Aliens vs zombies igår natt. Eller såg och såg, jag somnade ifrån den efter att jag insett, för femtioelfte gången, att jag återigen hyrt en film utan trailer och som är gjord 2010. Precis allt talade för att det skulle vara en dålig film, men jag gick på omslaget.
Att gå på omslaget verkar vara som alkohol och rökning. Man börjar i tidig ålder för att efter många dåliga skivor/filmer tro att man dragit lärdom och slutat, men med rätt/fel omständigheter så är man där igen.

Fredrik sa...

Jag förstår exakt vad du menar. Jag hyrde filmen The tombe, som av omslaget att dömma skulle innehålla en filmatisering av novellen med samma namn av just HPLovecraft. Det var en LÖGN. Jag har aldrig sett en så dålig film. Eller jo, men få gånger har de varit så usla som denna film.

Huvva.

Du har min sympati. 8) Även om det är lite kul.