måndag 28 februari 2011

Brun argumentation - vansinne en masse

Ju mer man nosar i det bruna rövhål som tillhör sd, nd och annat löst folk, ju mer inser man att de är helt hjärndöda.

Jag förvånas dock över dumheten.

Deras favoritargument, som i sig bevisar den svaga mentala statusen hos dessa låtsasmänniskor, går ut på att med alla medel tillgängliga gömma deras rasism. De har väl lärt sig att vanligt folk sällan imponeras av idioti – men om man kan luras lite…



Typisk sverigedemokrat



Då en invandrare begår ett brott är det på grund av etnisk bakgrund, om man frågar en rasist. Alltid. Alla andra förklaringar förnekas. Friska människor inser att klassfrågan är den enda frågan som har relevans här – och sinnesjukdom i enskilda fall - rasisterna vägrar, då faller deras argument. Allihopa. Som ett korthus. Vad göra? Hitta på. Peka på att det inte begicks brott av svenskar då svensken var fattig (vilket endast visar att på historielektionerna, där hittade man inga rasister – de sniffade lim i något garage tillsammans med bitter hängsleklädd gubbe med svastikor runt armarna).

Sinnesrubbat. Som att det är jämförbart ens på något plan. Ska man jämföra sverige 1911 och sverige 2011, så får man fan ha i åtanke att svenskarna alltid varit i majoritet – och år 1911 var svensken fattig. Att bara föra över det resonemanget, som i sig är felaktigt, på invandrare – och då menar de givetvis inte invandrare från Finland, utan från Afrika eller Mellanösntern, vita människor kan inte göra fel… - det faller på sin egen orimlighet. Att gruppen invandrare som de demoniserar är en minoritet är ett fakta som man helt enkelt skiter i.

Det kan vara värt att komma ihåg att de lägger ALL sin energi på att förfalska historien så att den passar deras småaktiga agenda.

Alltså. Skyll alla invandrares brott på kulturarv. Mer? Man kan inte angripa de färgade för att de är färgade. Då har de två ”hörnstenar” att luta sitt vansinne emot. Den dummaste är väl den genetiska förklaringen. Att människor, invandrare alltså, skulle ha det i sin genetiska kod att vara våldsam och våldtäcktsbenägna. Tjurbajs. Den enda seriösa forskning jag har läst där det visat sig att det förekom en tendens till våldsamt beteende hos en etnisk grupp, den visade att det gällde finnar… Och då endast alkoholiserade finnar. Men inte ens då var det en förklaring – vi kan ta ansvar för våra handlingar. Vi är inte robotar. Ja, om man inte går på rasisternas skitsnack – men då måste man acceptera en världssyn som förnekar 99% av all fakta som finns.



Så här sitter sverigedemokraterna då de ska försöka förstå sig på verkligheten: en vägrar lyssna, en vägrar se, och en håller käften.


Sen har de en till favorit. Nämligen att angripa en religion, så de slipper prata om ”negern”. Religion ÄR sanktionerat förtryck. Men som allah vet är inte allah människor lagda åt det fundamentala inom religion. Det skiter rasisterna i. Dra alla över en kam!

De säger inte att deras hatobjekt ska dö, de säger bara att vi måste leva åtskilda. Jag ids inte ens påpeka hur förment korkat det är.

Problemet är som sagt inte hudfärgen. Problemet är att invandrare har blivit den ultimata underklassen, och är man riktigt jävla obegåvad och bitter, då måste man ha någon att skylla sina egna tillkortakommanden på.

Jag menar, hur svårt ska det vara? Ett plus ett är inte sju.

Inga kommentarer: