lördag 12 februari 2011

Kommer ni ihåg Operation cast lead, Israels senaste vansinnesdåd

Lite växter



Jag visste inte att operationen hade ett namn. Nu då jag tänker på det är det ju uppenbart. alla aktioner har ett namn, om de är värda en kula.

I vilket fall som helst inleddes det brottet just innan nyår 2009. Wikileak har i sina släppta dokument bevis på att den attacken var planerad sedan länge - och inte, som Israel lögnaktigt påstog, som en hämd för något som Hamas gjort. Dokumenten visar att anledningen till angreppet var att Hamas hade ärat vapenvilan.

Jag undrar hur liberala bonnierkartellen skall bemöta det här. Skall det tigas ihjäl? Förmodligen. Sanningen har aldrig varit mer frånvarande i borgaremedier.

Det var Ali som skrev om det.

En till källa

2 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

På 60-och 70-talet var Israel faktiskt ett helt annat land. De hade i alla fall ett helt annat styre. Israel har gått samma väg som Sverige eller tvärtom. Det är å andra sidan stor skillnad på israeler och israeler. En stor del av dem lider i Israel och lider med palestinierna men det är människor helt utan makt och inflytande, lite som oss.

Fredrik sa...

Jag tror dig. 8) Det är skillnad på folk och styre, det är det alltid. Problemet är att just nu är det fruktasvärt. Och ingen bryr sig.