fredag 4 februari 2011

Rasisterna klarade sig. Varför? Massmördaren klarar sig också. grattis alla, ni är sjuka i skallen!


Jag ställer mig frågande till en sak som verkar har berett ut sig. Nämligen borgarnas rätt att bestämma hur diskussionen ska se ut. Alla kommer ihåg vår brottsliga rasistminister, Billström, en av de värsta rövslickarna och kappvändare den här regeringen har – och det säger inte lite, för den här regeringen är fylld av dårar – alla kommer ihåg de uttalanden som wikileaks släppte, eller? Billström var i Irak och myste med C Bildt, en människa som tydligen kan ha hur mycket blod på sina händer som helst utan att någon ifrågasätter det. De sa idiotiska och korkade saker som skrevs ner av den andra parten. De hade inte räknat med att uppgifterna skulle komma ut i media. Men det gjorde det.

Alla garvade åt Billströms duckande för frågorna OM händerlsen. Han upprepade väl samma mantra typ 19 gånger på 3 minuter.

Min fråga, efter att den där skandalen märkligt nog tystats ner är: varför har den tystats ner? Sen när ska regeringen få bestämma vilka uppgifter de skall kommentera? Demokrati? Kan man bara bestämma sånt? Och komma undan med det?

De bör avgå, både Billström och Bildt, för så korkade och rasistiska uttalanden. Bildt bör avgå efter skandalerna kring Lundin oil. Men det bara rinner av dem. Reinfeldt likställer välfärden med cancer, han till och med säger att det är modern pest – vi bara: ok pappa!

Vad har hänt?

Hur kommer det sig att media tillåter borgarna att ställa kravet att ingen från oppositionen skall vara med i tv samtidigt som de? Pengar eller bara total jävla inkompetens? Varför varför varför lyfter ingen fram den frågan? De bekämpar demokratin, och ingen säger nåt – alla bara, såg du vilka som knullade på Idol? Man fick se Laila Bagges fitta! Aaaaah Vet du vem som har störst kuk i Solsidan? Aaaah

När blev landet hjärndött?

ab

3 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Var det inte Noam Chomsky som skrev att " I Sovjet hade folket i alla fall den fördelen att man visste att allt som skrevs i Pravda var lögner från de styrande" ungefär? Vi är där nu, man kan rata media för att dom ljuger och är maktens megafoner!

Fredrik sa...

Japp. Angående det sista alltså. Om Chomsky har sagt det du skrev vet jag inte. Det låter klokt, och Chomsky är klok.

Jag gillar hur han i en debatt sa att dödssiffrorna i Irak var tio gånger högre än vad amerikansk millitär påstog. Han hade givetvis bra belägg (the lancet hade konstaterat att det minst var så många dödsoffer). Då blev hans motståndare arg och sa att Chomsky älskade Sovjet. End of story... typ Grattis?

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Jag delar vreden!!! Men känner ändå lite hopp i tanken att ett folk som levt i diktatur i 30-tals år reser sig upp tillsammans och helt klart lyckats skaka regimen! Även den trögaste svensk kan vakna!