måndag 15 november 2010

Vadå kris? Mona, politik, vansinne... bonnierkartellens kommande lögner. VAKNA, SVENSKEN!


Den ene står bakom massmord, den andra har skattefuskat. Det rimliga är givetvis att ge sig på kvinnan som köpte en chokladkaka olovligt. Massmord FTW


Vakna sverige, ni har somnat, och som det ser ut nu riskerar ni att lämna era sömndruckna intellekt i ett träsk fyllt av förruttnelse; Mona Salhin har avgått som partiledare för sveriges än så länge största parti , men ingen inom bonnierkartellen jublar – på Mona hade de ett stadigt grepp om skrevet, om man skulle tänka sig att hon haft pung istället för ett hål där – men de kommer att komma med hissnande förklaringar till sossarnas förfall. Som att tiden sprungit ifrån sossarna och en massa annan bajs, för det kommer att vara bajs, ren skit, inget annat. Carl ”hej, jag stödjer massmord” Bildt fick oemotsagd sitta i tv-n och kasta ur sig oral diare på bästa sändningstid. Egentligen skulle Bildt tala om Saudi Arabien, men då han ändå satt där, tänkte nog journalisterna på svt, så kunde han få slå ett dräpande slag mot en redan slagen kvinna. Stort CB. Bra tänkt svt.

Nu ska jag förklara varför det är skitsnack och vad ni ska tänka på.

Kommer ni ihåg de nya moderaterna? Det parti som stal sossarnas paroller inför valet 2006?

Hur kan en representant för det partiet, som valet innan hade gjort SITT sämsta val i mannaminne, sitta och döma ut det parti som de tagit sin nya politik ifrån? Jo, det är retorik. Problemet för borgarna, då de låtsas föra socialdemokratisk politik är att de inte gillar det - de menar det inte, det finns inget hjärta där - därför har vi en a-kassa som stjälper mer än den hjälper och en sjukförsäkring som tappat sin moraliska kompas i en socialdarwinistisk härdsmälta. Men i huvudsak har faktiskt moderaterna anammat sossepolitiken: den svenska modellen med fackföreningar, har de inte motarbetat i den utsträckning de kunnat göra (det har c gjort) – förvisso har de haft fullt upp med att sälja så många statliga företag som möjligt, till underpriser och torka sig i röven med vinsten (den skulle gå till statsskulden, den gick till det bottenlösa skattehål de skapade med sina skattesänkningar under finanskrisen – minns 100 miljarder).

kris? Nja.

Alltså är svensken inte det minsta less på socialdemokratisk politik, det är bara det att borgarna aldrig skulle kunna erkänna att de tagit till sig en sådan läxa – att lära från andra sidan är högern, trots vacker retorik, helt oduglig på. Svensken vill ha rättvisa på sitt jobb. Det är bara det att hon inte får en särskilt rättvis bild av världen, se bara hur bonnierkartellen missbrukat sin ställning – vi går allt närmare en slags ofri marknad där endast de med pengar har rätt att få sin röst hörd. Forskning visar på det fusket. Verkligheten visar det. Alla vet det. Men säger man det blir man klappad på skallen och bemöts med det falskaste leende sen Carola åkta ut i schlager sm INNAN finalen. Tar man i, för att man blir upprörd, kommer möjligen en förolämpning, sen kommer snacket om USA-hat och så vidare – det och frågan om Israel vs Iran brukar kastas mot vänster vid lämpliga tillfällen. Alltid omotiverat, det är en del i deras spel för att ta bort fokus från vilka som faktiskt stödjer mänskliga rättigheter, och vilka som motarbetar det, och ja, det är högern som motarbetar det.

Den nya given är att kalla V för extremister. Då behöver man från borgerligt håll inte ta ansvar för eftergivningar åt SD.

Ergo: lyssna inte på skitsnacket. Högern har gått åt vänster, för maktens skull. De står kvar i sin kvasirealism där maknaden på ett oförklarligt annarkistiskt sätt klarar av att styra världen: den starkes överlevnad, är mottot för hur den ekonomiska verkligheten ska se ut – detta trots att alliansens politik i första hand har skapat en välfärd åt banker, men skurit ner och avhumaniserat den välfärd som riktar sig till människor.

Tänk. Ni kan göra det.

9 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Förbannat bra skrivet!

Fredrik sa...

Smiker tar dig inte längre än till ölen. ;)

Woddsmanfred sa...

Johanssonbröderna? Antagligen inte, varit på spa en natt och rummet såg ut som att jag placerat en kraftig laddning TNT i resväskan... Sprider enna ut mig...

Fredrik sa...

Johanssonbröderna. Jens och Andres. Hallå?!!? Söner till Jan Johansson. Känd Pianist. Jag är bedrövad

Anonym sa...

Fredrik jag lyssnar på Laleh hela tiden & det är ditt fel :)

Fredrik sa...

haha Jag lyssnar på Laleh väldigt ofta. Jag skyller på radion. Alltså, inte radiotjejen, utan P3. 8D

Jag ser det för övrigt som en komplimang.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Mycket bra! Härligt engagemang och patos! Jag lyssnar på dödsmässa av Verdi. Ja jag vet att jag är mycket mer omodern än tom socialdemokraterna!

Fredrik sa...

För att du lyssnar på dödsmässan? Jag tycker att du ska lyssna på dödsmässan med tanken: kvalité har inget bäst före datum. :D

Verdi är inte min favorit. Men jag har en massa andra favoriter bland stofilerna. Bra musik är ALLTID bra musik. Så är det bara.

Bra politik är alltid röd. Så är det bara. 8)

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Gött å höra!