lördag 6 november 2010

Forum för levande historia

...är en lögnaktig statlig institution inrättad av Göran Persson. De skulle informare om judeförföljelsen, vilket var ett initiativ som inte borde reta någon, om man bortser från att staten inte skall syssla med propaganda. Det är skolan som skall lära oss det som faktiskt hände, inte Göran Persson. Eller Fredrik Reinfeldt, eftersom att han gav dem i uppdrag att informera om kommunismen då de vann valet 06-.

De hade en bespottad utställning som fick hela seriösa historieforskarsverige att gå i taket på grund av de felaktigheter de stoltserade med.

Motbilder skriver om det.

Mina tankar om Levande historia är nog ganska kända. Spräng skiten i luften! Först blev jag varse att de vägrade nämna förföljelsen av palestiner i Israel. Nu fick jag höra det Hampus skrev om (motbilder). Vad är kriterierna för att få jobb där, egentligen? 1:a (oj nu blev det gammalt, numera heter det jävligt: icket godkänd) i historia? Privat kompis med Reinfeldt? För inte är det seriositet angående ämnet historia.

2 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Mer "Forum för fårskallar", precis som gamla Mad:s insändarsida hette. Maken till amatörmässig propaganda är svår att hitta! Hampus inlägg rockar!

Fredrik sa...

Hampus rockar! Åsa Lindeborg ägde i sin kritik mot Forum på tv för några månader sen. Åsa. mmmmm 8)