tisdag 23 november 2010

Nu jävlar Carl Bildt, ska du får höra. Din satans massmördare!

Carl "uttermannen, massmord och fördrivning" Bildt kommer att få sina hästar stekt av min favoritpolitiker Jonas Sjöstedt. CB har allt för länge kommit undan sitt ansvar för de massmord som begicks av Lundin-oilkontrakterade soldater. Han har inte sagt ett intressant ord om det, han är ju borgerlig politiker. Han kan ha bloggat om det...

* Sjöstedts frågor är klara och omöjlig att frångå, om man inte stoppar huvudet i sanden.

Ni får alltså klicka på länken för information om vilka brott det rör sig om.

Det blod Carl "massmord" har på sina händer verkar inte smutsa ner den politik alliansen för, är det så att Bonnierkartellen inte vill belysa dessa vansinnigheter? Från vilka håll kommer moderaternas pengar? Alla frågor sitter ihop. Spåra pengarna, så hittar du hittar du alltid svaret. Så enkelt är det. Alltid.

* Här har man den stora skillnaden på väsnsterns öppenhet och alliansen önskan om att få bort insyn; kolla in bloggarna som Sjöstedt och Jens Holm skriver. Där lägger de ut de frågor som ställs åt ansvariga ministrar, samt länkar till debatterna. Till skillnad från mig så svär de inte i varje mening. Dessa två killar är jävligt bra politiker. Jag hoppas att det blir någon av dem som tar över tillsammans med Josefin.

np: Aeon, Living sin

8 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Det passar Bildt är kommentera Nordkorea idag i alla fall... konstigt att han har tid med det...

Fredrik sa...

Ja. Det var garanterat en gammal kommentar.

Men Nordkorea... Det känns inte helt hundra... Dags för FN att visa att de inte är helt handikappade? Läskigt.

Bildt har tur. Han gömmer sig bakom en kattastrof. Det känns symptomatiskt för alliansen. De gör så mycket skit att ingen hinner hålla reda på det, det är nåt nytt hela tiden, alltså hinner man glömma en del galenskap som skett.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Reinfeldt kallas ju för ålen i folkmun och då borde ju Bildt kallas för ormen. Jag tror inte att Bildt kommer att få stå till svars för sina "bravader". Tvärtom.

Fredrik sa...

Följ länken. Sjöstedt kommer att ställa frågor till honom som han måste besvara. Det ska bli kul att höra vad han skall skylla på.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Om Bildt överhuvudtaget svarar, vilket jag tror att han undviker. Han slingrar sig som den orm han är.

Fredrik sa...

Jag hoppas att du har fel. Men jag inser att du har helt rätt.

Svt vågade ju inte visa dokumentären om honom innan valet...

Fuck CB

8)

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Stryp honom långsamt!

Fredrik sa...

haha Aldrig. Jag tycker att vi kan placera honom i en hydda i något område som skall bli olja eller gasområde. :D Han kan få smaka sin egen medicin. Sen får han komma hem tills verige och ta del av den sjukförsäkring hans politik skapat.