måndag 13 september 2010

Mona

Hon, S-ledaren har fått utstå en hatkampanj.

Jag undrar om ni har hjärna nog att se det.

Journalister på de onda tidningarna har börjat knorra.

Nå, ta erat ansvar, förkassta högeridioterna från makten. NU!

4 kommentarer:

jöjj sa...

ja det är ganska lustigt. enda sedan det visade sig att en kvinna skulle leda det där iofs ganska dåliga partiet, har det som vart i folkmun "jo men, jag har ingensomhelst respekt för mona, även om det är ett bra parti. hade det vart en starkare och mer kompetent ledare så kanske". jag tänkte alltid...; vänta nu! varför? hon är väl lika dålig som alla andra representanter?

det har som bara vart bestämt att hon är dålig. alltså sen massa år tillbaka. ingen vet varför. bara att alla tycker så.

det vore kul om dom införde oberoende media i vårt land!

då skulle jag bli glad. eller det finns ju. men iaf att den fick liiite utrymme så den kanske uppmärksammas av mer än fem folk som kan tänka. utanför det oerhört fria murdoch(mordor?)imperiet. fri konkurrens.

vi köper det vi vill ha. vad vill vi ha?

det några få säger åt oss vad vi vill ha. det är verkligen inte sjysst att använda folks psyken på sättet det sköts på. vi är människor och det GÅR inte att värja sig mot det. näst intill omöjligt iaf.

Fredrik sa...

Jag håller med.

En sak som är lustig är att denna värld skulle se bra mycket snällare ut om vi valde ledare som INTE var klichéerna av en ledare. Det är ju dessa dårar som gjort världen till krig.

Jorå. Kill 'em all we say 8)

jöjj sa...

har du sett den här?

http://www.youtube.com/watch?v=YDThMGSfOq4&feature=player_embedded#!

we raise our voices, say NO!

Fredrik sa...

Du har några konstiga koder... Jag skall försöka med hjälp av mitt instrument. Feline. 8) tihihi