måndag 20 september 2010

Krossa skräcken, krossa Ask, krossa Bildt

Jag vaknade imorse med samma absurda och jobbiga känsla som man kan ha om man blivit dumpad eller om någon dött; jag vet att hoppet lever, men jag vet också att det kommer att ta lång tid innan en massa egoistiska människor inser vad de gjort för fel då de röstade fram en rasistisk regering. Det jag känner är inte ångest, det är snarare en känsla av att man lever lite utanför, man ser allt från ett annat håll än tidigare – surrealistiskt – lite som en utomkroppslig jävla astraldröm.


Det är inte förvånande. Jag röstar på det vänligaste alternativet i landet, på det parti som värnar för alla människor i samhället, oavsett vad de har mellan benen, vilken färd som klär dem eller vilken kyrka de går till, tillexempel, men ändå bemöts jag av argument som: massmördare, och så vidare. Det är dags att ta den kampen nu – jag brukar skrika om det, men nu är det fan allvar, nästa person som kallar mig massmördare eller förknippar kommunismen med Stalin, utan att nämna jämlikhet, rättvisa och kärlek, kommer att få plikta. Beatrice Ask ska inte få dra paralleller mellan mig och rasister, jag är den totala motsatsen till dessa rasister. Ska jag vara tvungen att, återigen, förklara för en som garanterat VET att jag inte är ondskefull, att mina viktigaste frågor är arbetsrätt och total jämlikhet?


Perfekt familj?


Hur kommer det sig att folk protesterar mot sexualitet? Jag skulle inte kunna bry mig mindre vem du ligger med, jag är smart nog att förstå att barn måste ha kärlek, inte en mamma och en pappa. Varför måste jag då gång på gång ställa motfrågan: ska vi ta ifrån ensamstående deras barn eftersom att idealmänniskan har två föräldrar med olika kön? Hur korkad kan en människa vara? Argumentet: de blir mobbade i skolan om de har homosexuella föräldrar är inte ett argument. Det är ju för helvete föräldrarna som ska förklara för sina barn att man inte förtrycker sin vänner. Uttrycket: bete dig som en vuxen måste vara det mest betydelselösa bevingade ord som finns. Vuxna har använt atombomber, bombmattor och napalm på människor. Gas och kemiska vapen…


Krossa kommunistskräcken, förklara att det handlar om socialistisk vänsterpolitik. NU!

7 kommentarer:

martin sa...

För en politik som handlar om hela samhället, som handlar om vilket samhälle vi vill ha. En politik som inte förs på Carl Bildts premiss om ideologiernas dör och den enda vägens politik. När Carl Bildt tillåts sätta dagordningen för hur politik skall föras, då blir det så här. Alla partier har tagit hans devis till hjärtat och slutat tala om samhället som helhet.

Ned med Bildtismen!

jöjj sa...

peace, man! Y

Anonym sa...

Haha, nästan värt sd i riksdan och alliansdominans när man ser kommunistsvin lipa.

martin sa...

Anonym,
ja, SD bygger på hat. Det handlar om att trycka ned andra, inte om att lyfta sig själv.

Fredrik sa...

Anonym: stå framför mig och säg samma sak.

Martin: Jo, Carl BIldt är en märklig politiker. Men hans tid är kommen. Vänta tills filmen om Lundin Oil ska visas. Jag tror att inte ens den teflonklädda mannen kommer att överleva det drevet. Å andra sidan har han chockchokladskatten, uttrarna och vansinnet på sin sida.

Jöjj: war man! ;)

Anonym sa...

haha försöker fittfredrik låta hotfull? Typiskt kommunister när de möter meningsmotståndare, inte konstigt att er ideologi ligger bakom några av historiens värsta folkmord.

Fredrik sa...

Jag är bara hotfull mot rasister. Det borda alla tänkande varelser vara.

Sen ser jag att nivån sjunker ner i skorna dina. Det är därför man blir så frustrerad av att snacka med sådanna som du, det går inte att förklara för de som inget förstår. Varför? Ni är dumma. Dumma människor kan inte lära sig.

men ställ dig gärna framför mig och våga säga vad du tycker. Problemet med dig är att du gömmer dig bakom anonymitet. Det är säkrast så, man vågar ju inte gå ut med vem man är... buuuhuhuhu

Gå och dö. Fitta är för övrigt det finaste jag vet. Jag tar det som en komplimang.