måndag 27 september 2010

Chavez, propaganda...






Jag läste i aftonbladet om att Chavez håller på att bli av med makten i Venezuela. Vilket var en något märklig vinkling på artikeln Men ok, är man en idiot får man jobb som den som döper artiklar - helt klart. Det är bara att läsa valfri tidning för bevis.

Det dåliga han har gjort, det är med i artickeln... Han har tagit bort barbidockor och krävt att det skall finnas drag av urspungsbefolkningen på de dockor som säljs. Alltså, jag förstår att folkpartister, som ser frihet som någon endast storföretag skall gynnas av, klagar. Men detta är väl fan det bästa som hänt? Barbie är podofilisering av barn. Skjut skiten.

Vidare förbjöd han Cola zero. Det borde vi göra tills vi vet vilken skada de jävla ämnena som ersätter socker gör på oss. Men FP skriker: ondska. Och då är det ju så...

Han krävde att Toyota skulle tillverka bilar som man kunde köra med på landets urusla vägar. Annars skulle han köpa skiten av Kina. Typiskt kapitalistisk teknik. Inte alls värre än den skitteknik som Ikea och Wall Mart kör med då de vill få sina kunder att bjuda under varandra. Men, som ni vet, Chavez är någon slags vänstermänniska, och då är det dåligt... Grattis FP, ni har vunnit valet. Grattis sverige, ni förtjänar det. kapitalismen för bara kapitalister syssla med...

I slutet av texten kommer det faktiskt fram en del saker som kunde ha använts som avskräckande exempel Brottsligheten är katastrofal. Men det är helt klart värre om man inte får köpa en barbiedocka.

Själv vill jag vänta och se vad Chavez kan göra med landet. Vad FP än säger är det bättre nu än tidigare. Man har nästan kommit ifrån analfabetismen, och det finns en utveckling som går i rätt riktning. Dock inte ekonomin, så räkna med att enfaldiga borgare skall kritisera just den punkten, för att folket börjar få det bättre skall inte äventyra den gudomliga ekonomin...

DN skrev om valet.
Det har också second opinion gjort, för att väga upp DNs propaganda. Läs!

5 kommentarer:

jojjö sa...

både ozzy och alice kom tillslut på att efter att ersätta ett överdrivet ölberoende, till ett coca cola-beroende, var typ sämre för kroppen och hälsan, än tidigare. dom blev såklart av med alkoholen. men kemisarna de fick istället.

jag propagerar för öl. i lämpliga doser.

:)

jöjj sa...

typ; ok, jag dricker 12 öl om dan. varför inte byta ut det mot typ 12 läsk istället.

ändå bra.

jag tror jag måste sluta dricka öl.

Fredrik sa...

hmm 8)

Say what?

jöjj sa...

som jag sagt 1000 ggr, så borde jag byta ut en onyttig grej mot en seg, grejj. som är bra för kroppen.

alltså kortet du fick med mig på. det är häpnadsväckande att jag såg sådär pass normal ut.

jag var livrädd. för allting. och där kom du med en råfarlig gitarr och typ försökte tvinga på mig, flera ggr, när jag typ frös ihjäl, och världen var typ som al´thor såg det i Lord of Chaos.

du skulle bara veta hur jag såg det därifrån.

:D

det var mäktigt.

mäktigast på år och dag.

RYSS!

Fredrik sa...

haha Då är jag med. Det är inte alltid hjärnan hinner med i svängarna. Jag har svängt och svängt. ibland tror jag att jag står stilla. 8)

Jo, man får försöka vara uppmärksam på medmänniskorna. Men man måste vara lite sig själv, samtidigt som det inte ska gå ut. Över . någon. 8)

Jag är så trött. Undrar om jag inte håller på att bli sjuk. Det skulle förklara varför jag mår märkligt.

Men ja, jag fick för mig att jag var i al'thors värld. En gång. Jag vaknade på golvet. Hörde röster. Fick för mig att jag var på en tavern. haha hjälp. Allt var nån annans fel. På riktigt. 8)