söndag 30 januari 2011

Upproret i muslimland - revolution calling!


Det är en lögn som synas i mellanöstern och nordafrika just nu. Den nyliberala lögnen. Lögnen om att araber och muslimer inte vill ha demokrati eller rättvisa, som så många borgerliga idioter och dårar påstått sen 2001. De vill inte ha demokrati… Skitsnack. De har aldrig haft möjligheten att få demokrati eftersom att antingen Europa eller USA har bestämt sig för att annektera deras mark eller naturresurserna. Argumentet att de inte ville ha demokrati har varit korkat redan från början, så korkat att äckliga rasister som sd har tagit sig till det. De har till och med gått så långt att de försökt demonisera den religion som är ledande (??) i det området.

Som att kultur gör att man vill se sina barn döda… Så idiotisk kan bara en Jimmie tillåta sig själv att vara. Beräknande. Ondskefull.

Demonisera religion… Det borde inte gå, eftersom att alla religioner i slutändan är ungefär lika vidriga. Det handlar om att rättfärdiga mord efter mord med hjälp av den egna skriften, vad fan den än heter. Och ingen religion är bättre än någon annan – även om jag väljer att påpeka att det finns de religioner som är sämre, vilket blir en motsägelse – Bahai är bäst, Hindusimen är sämst, i min värld.

Nu faller alltså favoritargumentet medan människa efter människa skriker ut sitt motstånd. Nyliberaler bävar, samtidigt som en demokratiprocess som borde ha varit igång för flera decenier sedan, äntligen får sin riktiga början. Åt helvete med USA, deras fredsprocesser i Irak och Afghanistan är inget annat än väpnade rån av naturresurser – det här är folkets röst. Som den hördes i Iran för två år sedan, hörs den även nu. Då förlorade demokratin på att Iran redan var alienerat och frånvänt från världen. Det var en isolerad händelse. Det här är en eld, en eld av kamp och det är ett krav, kravet på rättvisa. Människorna är less. Nu.

Jag ser det. Jag gillar upproret. Jag hoppas att det inte blir som i Iran då Shahen föll, att de religiösa får makt. Jag hoppas att upproret inte slås ned som senast i Iran, där diktaturen firade sin seger, blodklädd.

Jag hoppas att det vi ser nu är början på något bättre. För det skulle kväva sd i sin vidriga linda. Det skulle krossa nyliberalismen med fakta –även om just den religionen överlever det mesta, tack vare att prästerna har så mycket pengar…

Ge oss demokrati, folket. Visa fingret åt kolonialismens vidriga, liberala orättvisor.

Go Afrika! Go Mellanöstern!

ab

10 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Så sant! Sen blir man spyfärdig när det media bryr sig om är att svenska turister inte kan åka till Egypten.... Medelklassidioter!

Fredrik sa...

Medelklassen, en klass skapad av socialismen, som tar avstånd från sina rötter.

Medelklassen = inte helt hundra.

Anonym sa...

Dont get me going on medelklassen. Jag har en gås oplockad med medelklassen :) (pss, I hate them, men säg inget till nån)

Fredrik sa...

haha Det låter bekant.

Den är ganska... oplockad, den däringa medelklassen. 8)

Anonym sa...

Finns inget som retar mig så mycket som medelklassen.

Men är jag inte medelklass själv då? Med utbildning, jobb, hus, bil och semester i Turkiet?

Svar: nej, för jag vet fortfarande inte hur man uppför sig bland medelklassen. Och det spelar ingen roll även om jag skulle bli miljonär, så skulle dom inte känna sig bekväm med mig i samma rum.

Fuck them, DÖ DÖ DÖÖÖÖÖÖ

Anonym sa...

Förlåt, jag spårade ur. Jag känner mig labil ikväll. Jag är ju kvinna, jag kanske har ägglossning eller nåt, vem vet. Sorry.

Fredrik sa...

hahaha Jag har också ägglossning.

Men jag förstår vad du menar.

Medelklass. Vad fan betyder det? Ännu ett ord helt utan mening. Typ: vuxen. Socialdemokrat. Medelklass.

Ja. 8)

Ägglosning. FTW

Anonym sa...

Jag tror att det som kännetecknar en sann medelklass människa är det hejdlösa skryt de brukar ägna sig åt. De skryter om hur fint de vallat sina skidor. Hur bra det tvättat håret på sina barn. Hur väl de har städat sin hall. Hur ordentligt de skottat sin infart. Hur fuckin DUKTIG de har varit. Ibland vill de leka lite "wild and crazy" Lite VILDA. Då skryter de om att det minsan druckit ett halvt helrör och vinglat med cyklen. OOo, helt totally BAD. Kanske viker de upp skjortärmen och visar upp en liten tribla tattoo också. Ooo, how BAD.

Ofta sitter de i klungor och mal på med sitt hejdlösa skrytande. Ofta slänger de ur sig lite halvklyschor som "det hör väl till vanligt hyfs" Ordet "hyfs" gillar de. Eller "något har man väl fått med sin hemifrån" Ordet "hemifrån" gillar de. Det gillar att skryta om sina föräldrar.

Nej, nu är jag ingång igen om medleklassen. Fuck them.

Jag tror jag har ägglossning idag också. Undra om man har det två dagar i rad?

Fredrik sa...

Ja. Medelklassen. Jag tror ju att den oidentifierbar, på det viset att den liksom inte kräver något annat än att man inte är hemlös. Idioter kallar sig ofta för medelklass, men utan att fatta någoting om vad de säger.

Klass.

vilket ämne. :D

Anonym sa...

Där har du fel Fredrik. Den är högst IDENTIFIERBAR, den dära medelklassen. Det gäller bara att hitta kod-orden.

hyfs, sunt förnuft, innebandy, cykelfest, dressman, tupperware party...

Dessa är alla frekventa ord och uttryk som man kan identifiera medleklassen på. Det finns betligt fler, men jag har inte tid att gå in på dem just nu :)

Hahahahahahaha