onsdag 26 januari 2011

Om sd hade funnits för 100 000 år sedan hade vi aldrig uppfunnit hjulet - eller lyckats skapa eld. Och en reflektion ang. statsskulden och m-ideologi

Ungefär som verkligheten faktiskt ser ut - kanske lite väl snäll. Dock.



Att lyssna på sd är ungefär lika upplysande som att sniffa tinner – det har dessutom ungefär samma medicinska effekt efter ett tag - hjärndöd.

I deras, sds värld finns inget samband mellan fattigdom, förtryck och Ojämnlikhet – och det faktum att människor inte föds som terrorister. Nej, de lutar sig mot forskning utförd av Mengele, och stakar sig fram mellan lögner och fruktansvärd idioti.

Fy fan vad skönt att slippa tänka. Grattis sd, ni är verkligen det dummaste som finns på den här annars otroliga planeten.

Jag har skrivit om det här på slutet, flera gånger. Men, som alla vet, repetition är kunskapens källa, så jag upprepar mig: man skapar hat om man behandlar människor orättvist.

Det är därför borgliga debattörer inte klarar av att säga att en metod att undvika just detta vansinne vore att öka jämlikheten. Slump? Nej, tro inte det, då har ni gått på högeridiotin; den borgerliga retoriken går ut på att visa den version som inte innehåller någon form av jämlikhet, statligt ägande och / eller fler regler som hindrar rika att härja fritt.

Betänk: den där moderata idioten som skulle förklara varför det var livsviktigt att sälja statliga företag för att målet, att få ner statsskulden, var så viktigt. Varför sa han inte att: vi kan ju lika gärna använda de pengar som vi planerat att sänka skatterna för, eftersom att det är så viktigt att få ner statsskulden? Enkelt, ideologi. De som får skattesänkningar är de som redan har, de som drabbas av utförsäljningen är allihop, långsiktigt. Men de som har det bäst klarar sig bäst. Ideologi. Borgerlig ideologi.

För att få sin vilja igenom gäller det att ljuga, om man står till höger. Vänstern står på de svaga och utsattas sida. Så vad gör högern? Jo, de kallar alla till vänster om c för extremister. Fifigt, då behöver man inte svara på tilltal, eller som min favoritbloggare Motbilder konstaterade: det som de inte vill svara på kallar de ”omoget”, då är de befriade från att tvingas bemöta innehållet. Praktiskt! Smart! Benny Hillklappen!

Sd, dra åt helvetet, ni är så satans idiotiskt korkade att jag förstår inte hur ni klarar av att koka vatten utan att misslyckas. Borgerlig retorik och ideologi kan ni ta med er.

AB

9 kommentarer:

Simsalablunder sa...

En god läsning som gör att högerns olika men ack så lika drängars ögon blodsprängs, käkmuskler går ur led när fradga tuggas och tänder gnisslas, plomber smälter, rinner ner på tungan och bränner den till en ugnsbakad svullen varm potatis.

Fredrik sa...

Högern är en riktigt äcklig instans där det är helt ok att dömma människor till sjukdom och fattigdom, bara för att - helt utan vetenskapliga bevis - påstår att folk fuskar.

Fusket pågår. Skattefusket. Men det fusket är de rikas fusk, så där undviker vi att utreda.

Då de rika/borgerliga fuskar beror det svåra regler. Då du fattiga och sjuka människa fukar handlar det om ondska. Sanningen, serverad av de som har intressen i frågan. Rövknull?

Anonym sa...

Viktiga frågor helt klart. En annan viktig fråga som man borde ta upp är ifall Hellacopters är bra eller är dom rent av svinbra, och hur konstigt det känns, att de inte finns längre....
Eller en sån fråga kanske jag ska debattera på min egen blogg istället :P

God lunch!

Wonder Warthog sa...

Så är det, bra skrivet/rutet!

Allamagoosalum sa...

Pungspark!

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Mustaschen är lite dåligt ansad men annars håller jag med till punkt och pricka!

Fredrik sa...

Allamagoosalum: Susp! HAH

Radion C: Jo. Jag har ingen aning om varför du inte skrivit om Hellacopters på en och en halv månad. 8) Kanske för att du skrev om dem för en och en halv månad sen? ;)

Vårtan: Tackar! 8)

Tankesmedjan: Så är det. Du har helt rätt.

Simsalablunder sa...

Missade ni när sopan Jimmie Åkesson blev grillad av en BBC-journalist i programmet Hardtalk så finns det på tuben. Mycket underhållande.

Fredrik sa...

Jag missar gärna Jimmie så mycket som möjligt. 8)