måndag 24 januari 2011

Förlåt, världen - jag har haft fel om allt - inte.

Jag sitter här under min blogg-ek och sniffar lim i all ensamhet då jag nås av beskedet: det finns de som ogillar mina åsikter! De som ”ogillar” är arga för att jag kritiserat Dilsa Demirbag-Sten, en nyttig idiot för den politiska ”Israel har rätt att döda vem fan den vill” - sidan. Allt (ogillande av herr jag) började med en kommentar angående en lika vidrig människa som Demirbag-Sten, Fredrik Malm, och ett uttalande han gjorde om… var det förra gazakriget? – hur som helst sa han:
”Jag tvivlar på att Israel bombar annat än militära anläggningar. Men ibland kan precision ha saknats hos båda sidor, vilket skapar dödsfall bland civila.”
Källa



Jag, arg



Jag skrev att han hade sagt något i stil med att inga civila dödats enligt honom, vilket skulle göra 300 barn till soldater... Helt fel av mig. Jag skulle ha skrivit civila mål, som det ju handlade om. Inga civila mål är alltså lika med sjukhus och skolor… Jag hade dock ingen tillgång till källa på det citatet, eftersom att jag hade läst det, och memorerat det som ”ännu ett idiotiskt uttalande” av en våpig politiker, sen arkiverades informationen, och jag återvände till min ek för mental ro.

Hur som helst avkrävdes jag på en källa, jag hittade ingen – och givetvis var jag idiotförklarad. Fine. Vem fan bryr sig om vad folk tycker om mig? Inte jag i alla fall. Jag har min ek och mitt lim. Det förändrar inte heller mina känslor för människan Malm. Jag kan visa fler exempel på idioti, men jag valde just det exemplet, just då. (källan är under citatet av herr Malm)

Jag hade glömt det tills en snubbe skriver i den här bloggen att jag skapat oreda och hatstämning för att jag inte svarat på något jag inte har läst. Man kan konstatera att jag avslutade diskussionen på bloggen där folk ogillar mina åsikter med: så länge jag tillskrivs åsikter jag inte har, finns det ingen mening med att diskutera dem. Typ. Citatet är inte exakt, men klicka in er på nordic-derwishbloggen, och posten: jag är kommunist, eller något liknande, jag tror att det är där jag ”utmanas” eller vad jag nu blir. Jag får eksem av att hamna debatter där jag inte har något intresse av att vara, speciellt då det visar sig att det enda som krävs är en saknad källhänvisning – från samma blogg som lite titt som tätt tillskriver vänsterpartiet allt som hände i sovjet, av Nimas fans. Ingen självkritik angående högerdiktaturer här inte, de räknas inte…

Man ledsnar på att debattera med korkade människor, de varken kan eller vill förstå vad man säger, och de tolkar det man har sagt som en borgare beskriver siffror: lite hur som helst alltså – kom ihåg att världen före finanskrisen hela tiden hade ekonomer som lugnade oss och kallade vänsterns varningar för propaganda. Om man, i en debatt på valfri högersajt, inleder med att förklara det man vill säga, slutar det ändå ALLTID med att någon tar ut en mening, vanställer den och skriker: POL POT, eller något liknande. Nima är oftast en bättre debattör än de fans han har på bloggen, han far nämligen inte med uttryck som Antisemit, så snart någon kritiserat Israel. En svaghet är dock att analysförmågan är otroligt låg i just dessa frågor, och då jag ifrågasatte gnället angående självmordsbombaren, möttes jag av otroligt märkliga uttalande, att jag på något sätt, för att jag påpekade att det kan finnas en anledning till att människor spränger sig själv, skulle legitimera skiten. Det är så dumt att klockor dör.

Jag citerar mig själv: det är skillnad på att förstå sig på ett händelseförlopp och att älska det.


Om du är emot Irak-kriget är du fascist, sa hon en gång. Nej Dilsa, det är du som berättigar mördandet av oskylldiga människor som är fascist.



Sen är det ganska förmätet att beskylla någon för något så vansinnigt som ansvar för massmord, för att jag tycker att den politik som skapar massmördarens hat, är dålig. Det är inte mig det är fel på, jag kan alltså, med rak rygg, be de som hatar mig och mina åsikter att dra åt helvetet.

Jag tror förvisso inte på helvetet. Jag tror dock att människor som Dilsa och Malm, frivilligt, är beredda att stödja fler massmord utförda av staten Israel. Är Gaza helvetet på jorden? Jag skulle kunna tänka mig det. Jag har sett lite bilder och filmer från området. Får jag rekommendera John Pilgers filmer: Palestine is still the issue? Eller valfri bok av Robert Fisk?

Jag har inte rört det jag tror är kärnfrågan: nämligen Dilsas hat mot arbetarrörelsen. Bemöt mig med sådan jävla avgrundsidioti, och jag bemöter dig med – tystnad, jag bevärdigar inte dumheterna med min mentala närvaro, då väljer jag att sniffa lim, varje dag, i all framtid, det lär göra mindre skada på hjärnan än att svälja de svavelsmaksatta lögner som jag tillskrivs.

Nej. Nöj er med att läsa hur man dissekerar knäpp logik istället ang Dilsa. Mycket underhållande! Nimas får hålla sig till sina fantastiskt underhållande krönikor i Close-up. Han är välkommen till min ek och kan få smaka lite lim, sen kommer nog allt att ordna sig. Vansinnet skingras i ångorna av klistret.


Uppdatering (2011 01 26): HÄR kan man läsa hur man försöker ondgöra sig på mig med hjälp av kritik av min dyslexi, samt hur man duckar för allt. Eller inte allt, Nima bemöter faktiskt Daniel Suhonens text - utan att söka sig till den text han kommenterar. Men man kan inte få allt.

Jag är ändå jävligt stolt över att folk bryr sig om mig och vad jag tycker. Nu skall hitta fler bloggar att frekventera. aaah

10 kommentarer:

Anonym sa...

Om upprepning vore en idrott hade du varit guldmedaljör,

Simsalablunder sa...

Anonym är en sådan högerdräng som inte tålde sanningar, därav dennes purkna kommentar.

Anonym sa...

Jag är vänster. Men inte dum i huvudet, och Den gamla skolan vänstertänk har inte utrymme för självgoda tölpar som får oss andra att se pinsamma ut.kallar man dilsa rasist är man så djupt hjärnttvättad att man borde åka på avgiftning i gulag.

Fredrik sa...

Anonym: Eftersom att jag anser att staten Israels handlingar är rasistiska är slutsattsen att Dilsa är rasistisk inte särkillt långt borta då hon ståt tillsammans med SD och demonstrerat landets rätt att mörda palestiner. Typ. Jag tror det är det du syftar på, eller? Menar du att Israel, som systematiskt mördar oskyldiga - både i fredstid och krigstid, inte är rasistik? Då har vi helt enkelt olika syn vad som är rasism och vad som inte är det.

Det märkliga är att man kan spåra försvar av apartheid till högern där bland andra moderaterna försvarade Sydafrika på sin tid - nu är det Israel som skall tillåtas utföra sin koloniala rovdrift. Det är vansinne hur man än vrider och vänder på det.

Dock är mitt största problem med Dilsa hennes obegåvade åsikter om arbetarrörelsen. Är du vänster? Då borde du också reagera på dessa. Det finns en länk i texten.

Angående att skickas till Gulag för avgiftning, får det stå för dig. I mina ögon ser det obehagligt sovjetiskt ut... Jag gillar inte den pekoralen av socialism.

Simsalablunder sa...

"Jag är vänster. Men inte dum i huvudet,"

Ditt första inlägg talar emot dig. Totalt undermålig argumentation är ett av högerns kännemärken, serru.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Kommunist är det värsta tillmäle som högern har att komma med. Om man vet vad det står för så är det inte så illa att få det epitetet.

Anonym sa...

Varför påstår alltid tröga människor att de har dyslexi?

Feline Flodin sa...

Tröga människor har inte dyslexi.

Fredrik sa...

Hur kommer det sig att nyliberaler alltid anser att det är rätt att ställa till det för de som har det dåligt - alltid en konsekvens av nyliberala chokdoktriner - och sen pekar på motståndaren och bara hittar på?

Anonym: Hur feg är man om man inte vågar skriva sitt namn? Hjärndöda sniglar gör sig ej besvärade. Idiot.

joy sa...

alla ogillar dina åsikter. :) jag gillar att alla har fel åsikter.

min vän.

jag ser framemot att spela hår... ok, jag ser mest framemot att träffas, ha kul... etc etc.

men JAG SKA FAN NAILA DOM DÄR LÅTARNA PÅ GITARR (spela in etc)

devin i mars.

:)

mmmmm... boooobs...