lördag 16 oktober 2010

Hur alliansen arbetar...

Jag läste i periferin om att SD och de rödgröna skulle har samarbetat igår och suckade. Givetvis sket jag i det, jag bryr mig inte om allt som händer, även om jag stör mig på merparten av vad högerspökena håller på med.

Sen ramlade jag in på Jonas Sjöstedts blogg, som jag så ofta gör, och såg att han var inblandad i intremezzot. Då blev det intressant, det finns ingen politiker som jag har så stor repspekt för som Sjöstedt, han är ärlig, rak och hur jävla trevlig som helst - Reinfeldts antites, samt även min, fast jag inte ljuger som Reinfeldt.



Han som är närmast kameran är min statsministerkandidat


Sjöstedt skrev att en SDare frågat om det fick vara med på rödgröna sidan, Sjöstedt sa nej. Dock röstade SD emot alliansen i ett par frågor, resultat lät inte vänta på sig: ut i bonniermedia skriker högern: SD och vänstern samarbetar! aaaaah Ett resonemang som alltså gör att SD redan samarbetat med alliansen i bland annat talmansfrågan, skit i det, säger borgarna, fakta är irrelevant.

Aftonbladet skrev lite mer nyansierat än bonnierkartellen om det. Men rubriken var usel, korkade människor tror nog fortfarande på allianslögnerna.

Åt helvete med bonnierkartellen, åt helvete med moderat retorik som går ut på att bara ljuga.

Nu måste jag ha sprit.

4 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Sprit är bra! Ergo dricker jag sprit för att palla... 8)

Fredrik sa...

Läs diskussionen under artickeln jag länkade till. Sprit räcker inte...

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Man måste nog ta till flaskan helt enkelt! Även jag som är helnykterist sedan exakt 15 år känner ibland hur flaskan lockar. Dock har jag inmundigat tillräckligt med alkohol för mer än en livstid med råge!

Fredrik sa...

Då skiter man i flaskan och går på pipan! 8) Något måste man göra för att klara av detta vansinne.