onsdag 9 mars 2011

Ulf Kristersson - din politik är ett hån mot mänskligheten

Ulf Kristersson har inget förstått. Han har kommit med ett uttalande om att man ska lösa försäkringsproblematiken.

Det ska bli lättare att överklaga försäkringskassans beslut...

Alltså, Ulf, jag ska vara ärlig nu. Du måste vara helt sataniskt genomkorkad. Eller så är du rent av ondskefull. Jag vet inte vad som skulle vara värst, för en korkad person på en så viktig position som din är direkt farlig. Är du en ond person vore inte bara farligt, utan dessutom fascistisk galenskap.

Problemet, Ulf, är att din personal på försäkringskassan har rätt att ställa sig över läkarens diagnos. Det verkar ju inte rimligt någonstans. Har de gått en läkarlinje där de lärt sig om kroppens anatomi? Har du det?

Jag tänkte väl det.

Ett annat problem är din lösning; man kan inte göra bajs till något annat än bajs, hur mycket man än polerar det – man lagar inte en vägg med att måla den – ja, metaforerna haglar, ungefär som de urbota idiotiska förslag som dit parti kommit med då det gäller sjuka människor. Ni behandlar dem ovärdigt. Sjuka människor, svaga människor, de ska inte tvingas till förnedring, bara för att du är så satans korkad att du tror att folk är sjuk bara för att jävlas med dig. Du kunde ha gjort en massa saker åt detta jönseri, du lovade att göra en massa saker åt det helvete ni skapat – och påtvingat folk i en hel mandatperiod. Av det har vi sett – total jävla ignorans, i vanlig borgerlig anda.

Ni ljög. Du ljög. Sen gömmer du dig bakom tom retorik. Varför inte bara erkänna att ni har haft fel? Ni skulle vinna på det. Om ni brydde er…

Problemet är att jag tror att ni inte bryr er om de som drabbas av det borgerliga vansinnet. De ända orättvisor ni åtgärdat är de orättvisor som drabbar rika – att de måste bidraga till ett solidarisk samhälle. Vad fan säger det om dig och ditt parti?

4 kommentarer:

radiogirl sa...

Well spoken

Fredrik sa...

Killing in the name of

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Lille Kristersson stred hårt för ett antal år sedan om platsen som Muf ordf. Han är bara ute efter en karriär som politiker. En liten äcklig typ är det!

Fredrik sa...

Ja. Det är den känslan jag har fått om honom. En liten äcklig typ. Jag garvade åt den totalvändningen han gjort i arbetsrättsfrågan, för att plattsa i den nygamla moderaterna.

Som du sa: en liten äckligt typ.