onsdag 16 mars 2011

Om det är politiskt korrekt att vara politiskt inkorrekt - vem fan är då politiskt korrekt?

Av alla dessa kidnappade ord och företeelser anser jag nog att förvrängningen av ”politiskt korrekt” eller PK som det heter i rymden, är den märkligaste. Att rasisten behöver sin flagga kan jag relatera till. Utan flaggan har rasisterna inget att tillbe – med tanke på att deras resonemang innehåller dumheter som raslära, som är både överspelat och obegåvat. På alla plan. För det mesta måste deras sönderknullade idéer förstärkas av en stor dos lögn, och förmågan att välja vilken den av verkligheten man skall bemöda sig med.

Nej, det märkligaste är kindnappningen av PK.

PK bör ju enligt all rimlighet betyda något som går MED den gängse normen. Att då förvandla ordet till ett kors med tillhörande törnkrona, för att få tycka synd om sig själv – det säger ganska mycket om vad de är för idioter som tillskriver sig den epiteten.

Nu är rasisternas logik ologisk. De kan vara så att de pratar om resten av världen – att det är de människorna som är politiskt korrekta, det finns ju en tidning skriven av folk med en sammanlagd IQ på 3 som heter politiskt Inkorrekt. Aha!

Ok. De är mot den gängse normen. Hur passar ordet då in i verkligheten? De BESKYLLER andra för att vara korrekta. De beskyller alltså inte folk för att vara mördare, eller tjuvar, eller rasister. De beskyller folk för att de INTE är rasister som uppmanar till mord eller förföljelse och tjyvaktighet. Va? God natt på den va?

Med tanke på att det är ganska många som röster brunt kan man ju undra om det inte bara är så att det handlar om lite enkel omvänd psykologi. De, de stackars blöjbärande SDare, NDare och andra rasistiska dårar, behöver något som får dem att påminna om att de trots allt är offer. Eller? Stackars SMÅ dårar.

Jag undrar om dessa människor känner sig som hjältar? Tycker de att de är bra människor? De sprider hat mot människor vars enda brott är att de antingen har fel hudfärg eller fel religion… Känner de sig stolta då de drar täcket över huvudet? Stackars missuppfattade rasister va? Men! De är modiga. De är POLITISKT INKORREKT.

Ridå.

11 kommentarer:

Linda sa...

Känn dig träffad, du är utmanad!

Fredrik sa...

Till vadå?

radiogirl sa...

Om det är politisk korrekt att vara politisk inkorrekt?

Det beror väl på hur det PK inkorrekta åsikten är, att vara rasse är inte coolt även om det är PK inkorrekt.

Det är lite roligt att vara normbrytande, men vad normen är beror ju på vilken krets man rör sig i. Det värsta jag vet är folk som kollar av vad som är PK i just den krets de befinner sig i och sedan kör på det spåret. Att sparka in öppna dörrar är det tråkigaste som finns. Fy fan vad jag föraktar såna människor.

Wonder Warthog sa...

"Vi måste kunna diskutera det här utan att bli kallade rasister" är en annan höjdare när de framför sina rasselögner! Det är alltså politiskt (in)korrekt att kalla saker vid dess rätta namn?

Fredrik sa...

Ja. Men det är ju borgarnas största lndvinning: att vi slutat kalla saker för dess rätta namn. Det rassarna försöker göra är ju att gömma sig bakom den dårskap (lögn) att rasisterna är missförstådda.

Och att de har någon slags vetenskap bakom sina ohemult korkade skitsnack.

Radio: ja. Det beror helt på vilken kretts man rör sig i. Någonstns har jag ju för mig att vi är ganska smarta allihopa, att problemet inte är vårat - utan snarare saker vi inte tror vi kan påverka. Men då man hamnar i en kretts där vansinnet är norm - då är det jävligt svårt att ta verkligheten på allvar.

De som ändrar sig för att passa in är väl bara överlevare 8) Jag tycker att det är ytligt, men jag ids sällan bry mig. Jag är själv så i många samhang. Kassta första stenen, och så vidare. :D Jag har ju redan kasstat ett par planeter. hehehe

radiogirl sa...

...bara överleverare? hur sugen på att passa in får man bli? Jag antar att Hitlers undersåtar också bara var överlevare. Men inte alla. Långt ifrån alla. Jag vet inte vilken krets jag hade tillhört, men man kan ju hoppas på att man tagit ställning.

Fredrik sa...

Det finns grader i helvetet. Jag tycker väl att det är lite hårt att dra in Hitler redan. :D

Men jag håller med mig själv idag. hehe

Jag är även... sjuk igen.

Jag ger fan upp nu. 8)

radiogirl sa...

Nä, vadå? Jag tycker att vi drar in Hitler direkt. Bara sådär. Antingen är man kritisk eller så är man som Hitlers gäng ;)

Krya på dig! Jag är frisk. Som vanligt.

Fredrik sa...

Jag håller på. Att krya mig.

Men satan vad jag är less just nu.

Hosta fick jag den här gången.

Måste. Döda. Joy. Now.

8)

radiogirl sa...

Te. Det hjälper mot allt. Turkisk peber hjälper mot allt som inte te hjälper mot. Annars sprit och hårdrock. Det funkar alltid.

Helst allt ovanstående på en och samma gång. Plus stark mat. Och sex. Sen är du botad.

Fredrik sa...

Jag hade missat detta svar.

Just nu tror jag inte att sex funkar. Även om det oftast är det enda botemedlet som finns. Och funkar. Ever.

Turkiskt godis... Nja. 8) Te? Ja. lite. Men vatten och vitlök... och c-vitaminer brukar hjälpa.

Och sex.

hahahaha

Den sjukdommen jag har just nu, då jag svettas vid minsta ansträngning och håller på att döden dö, där är nog fan sex dåligt. Kanske självbefläckelse funkar... hmm Dags att bli vetenskaplig.