lördag 5 mars 2011

Ljus i mörkret, verkar det som.

Idag har varit en speciell dag. Lite hopp har infunnit sig.

Det började bra. Alla vaknade utvilade. Jag handlade lite bröd och sånt man gör äckeldrycken kaffe av. Lavezza... Lavett?

I do not know. En frukost att minnas blev det i alla fall. Sen bar det ut. Väsby har en lite hemlig skidbacke uppe vid Runbybackar - enligt Ibbe har där funnits lift en gång i tiden. Jag har dock ej fått den informationen verifierad, och Ibbe är inte en "säker källa". Men han har hjärtat där det ska vara, annars hade han inte visat mig backen. Exploatera! Bredda och sätt dit lite ljus - billig underhållning för barn och unga!Stjärtlapp hette det då jag var barn. Åka åka åka. Många skratt blev det - jag var för fet


Lite djur sprang omkring där. Isbjörnar och hyenor.

Men att skratta tar fan på krafterna. Speciellt efter att alla skrattat lite för högt då den stjärtlappen jag satt på delades i två stora bitar.
Sambon - vacker som en gryning - bildskygg som en bankrånare


Ja. Hungern tilltog som sagt. Även hoppet. en gammal kolega från "jobbet" ringde. Det visade sig att han jobbade på en firma där chefen har haft samma erfarenhet som jag av dåren som omnäms i den där texten.

Det visade sig även att jag kanske, kanske kan få börja jobba där om två veckor. Ja vet inte vad jag gjort som varit bra, men jag är överlycklig. Man har varken råd eller lust att vara arbetslös. Det tär. Jag hoppas som satan!Dotterns lycka är lite lättare att fixa: varm choklad med kanel och en smördgås med prickig korvDet var lite Astrid Lindgren över hur trevligt det var. Alla var glada! Chokladen var god! Mackan var ganska god. Prickig korv fick hon för att hon sagt att hon älskat det sen hon sett Pippi. Kärlek!Hungern besegrades med detta!


Som avslutning har jag tittat på play off hockey, mot allsvenskan. Björklöven vann måstematchen mot Nybro. Men fan vilken pers...

Hur som haver, vem är jag att klaga? Soppan på tallriken var en vegetarisk jordärtskockssoppa. Receptet hittade jag på Eulers blogg. Jag har rasat på den bloggen, inte på CRJ, utan på en verklighetsfrånvänd människa i sina sämsta år - ni vet, en sån där rasist som anser att all brotslighet som en invandrare... begått, är kulturell - och allt annat invandrare gör är ett talande bevis för att de inte kan bo på samma hemisfär. Hjärnframfall.

Men jag är ändå glad. Jobb kanske. En Lövenmatch till imorgon. Och framförallt: tjejerna var glada.

För evigt, för alltid: Björklöven!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Hoppas du får jobbet!

Fredrik sa...

Håller tummar, tår och penis i järngrepp. SÅ DET SÅ. Sås.

hahahahahahaha

Nej. Igen. Jag och mina dumma kommentarer. :D

Petri sa...

Haha, vilken flashback! Teknikbacken heter den av nån anledning... Stolparna till liften finns fortfarande om jag inte minns fel. Är uppvuxen i krokarna.

Fredrik sa...

Står de där? Jag kollade. De kan i och för sig vara övervuxna. Stolpar till ljus eller lift?

Alltså, jag tycker genast att någon ska ta tag i den här frågan. 8) Det är ju en skitmysig backe!

Petri sa...

Till lift har jag för mig, var ju typ 20 år sen jag var där sist såatteeh... Finns en till backe som ligger i sigma som vetter mot E4:an men den är rätt brutal. Åkte och lekte med crossar där när vi gick i högstadiet. Har för mig att det har funnits liftar där också en gång i tiden. Fan, nu måste jag kolla upp det här. Farsan bodde precis intill den sistnämnda när han flyttade till sverige på 70-talet och jag vet att han har foton därifrån.

Fredrik sa...

Ändå kul! Jag har ju ingen aning om hur väsby har sett ut om man går längre tillbaka i tiden än fem år. 8)

Lift alltså. Ja, då ska jag kolla om det nästa gång jag går dit. Sen ska jag skriva till politikerna och be dem ta upp frågan. Det ska ju tydligen byggas hus där i krokarna (Runbybackar), så en backe för kidsen måste ju vara något bra. Win win, typ. 8)

Sigma har jag ingen större koll på. Men är det backen man ser från e4:an? Den ser rätt brant ut. hehe Alltid kul med branta backar!