måndag 7 mars 2011

Den som söker skola finna

Roland Poirier MartinssonBorgarnas sanna agenda och deras verklighetssyn lyser ofta med sin frånvaro bland vackra ord och helt galna lögner.

Känner ni till timbro? Ett institut som näringslivet pumpar in pengar i för att framföra borgerliga idéer. Klart ni gör. De syns överallt. De hörs överallt. Vem som gett dem företräde till debatten är oklart. Jag ser inte lika ofta representanter från LO i TV eller radio.Satan? FörmodligenDeras ledare, en tomte och dåre vid namn Roland Poirier Martinsson uttalar sig ofta om att USA visst har rätt att bomba skiten ur vilket land de vill, de är nämligen "the good guys".

En annan idiotisk sak han sagt är (i SvD):

"den generella välfärdsstaten är en dålig idé; jämlikhet är ett dåligt politiskt mål; den progressiva staten är i grunden antidemokratisk; föräldrar har rätt till sina barns uppfostran; tradition, religion och en borgerlig livsstil garanterar en dynamisk kapitalism och ekonomisk tillväxt."

Å herre gud...

Tänk att få in så mycket dumheter i ett stycke. Och då valde jag ändå bort de tre föregående stycken som fanns där jag var tvungen att genomlida detta verbala vansinne.

Anledningen till att den här ärkeidioten tycker att den generella välfärdsstaten är dålig är för att den faktiskt hjälper människor som Roland tycker ska klara sig själv. Han anser att det är av ondo att inte familjen eller nära, tar hand om sina sjuka och gamla. Det ska åtminstonde vara privat. Minst!

Jämlikhet är dålig för att den främjar människan, individen. Roland gillar inte individer så länge det handlar om solidaritet. Roland gillar individer då han kan ljuga och säga att hans politik minsann ger valfrihet,en valfrihet som han har valt (och godkänt). En...ja, en stalinistisk valfrihet. Jämlikhet är dåligt för att det leder till rättvisa. Rättvisa är dåligt för att det innebär ansvar för företag. Företag är gud. Man får aldrig sätta käpparna i deras hjul.

Att sen komma och säga att föräldrar har rätt till sina barns uppfostran, är det ens ett argument eller vill han bara fylla ut sin idioti med vansinne? Tar han för givet att folk slutat läsa det han skriver efter så mycket dumheter? Vi tar bort dagis/förskola, det är hans dröm. Förkolan är socialism. Det är stalinism! Det är ondskan själv! Eller? Om han sen sa: och alla löner ska höjas så att en förälder (han är emot jämlikhet såg vi, vi tar förgivet att han menar kvinnan) har råd att stanna hemma, då hade jag bara suckat. Men det här... Jag är fan mållös - och det kommer från moderaternas eget LO - svenskt näringsliv. Grattis sverige.

Hur många tycker förskolan är ett problem? Klickar ni gilla på den versionen av vansinnet? Låt höra. Jag vill fan veta.

Tradition, religion... borgerlig livsstil? Vad fan är borgerlig livstil? Om jag tolkar hans dårskap rätt betyder det: socialdarwinism, ergo fascismen. De som inget har skall ingen hjälp ha - om den inte kommer från välvilliga privatpersoner som får skriva av sin skatt om de skänker pengar till välgörenhet. Hej USA. Sen när blev ni ett föregångsland med eran fattigdom och era orättvisor?

Demokrati ska kunna köpas för pengar. Det är slutsattsen av vansinnet. IDIOT!

6 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

What an asshole he is!

Fredrik sa...

Du, du är inte ens nära. Det är bra mycket värre. Bra mycket jävla värre.

Anonym sa...

Du är oförskämd och uttrycker dig på ett obildat sätt. Du skriver saker som jag vet inte är sant. Jag får intrycket av att du är ganska dum.

Peo Olsson, Stockholm

Fredrik sa...

Jag får intrycket av att du är ganska korkad.

Har du något riktigt argument, eller är du bara så där härligt borgerligt förnärmad och obegåvad?

Anonym sa...

Lägg ner. Fåntratt.
.peo

Fredrik sa...

Ja. Då du säger det sådär... Klart jag lägger ner. DU får bestämma. Du är allsmäktig.

Du är en idiot.

Har du ett enda argument att komma med eller är du bara förnärmad?