tisdag 15 mars 2011

Leaves of grass

Så här ser det ut någonstans!
Jag såg en film. Leavs of grass kan den ha hetat. Hon, tjejen från Felicity, var med. Edward ”hulken” Northon hade två roller.

Det här var en film som varken var bu eller bä – det var inget som var dåligt med den, men det var inget som riktigt grep mig. Det kändes som en lite dyrare indipendentrulle, som inte tillräckligt svår, eller kanske som en Hollywoodrulle som ville vara lite farlig, utan att lyckas.

Det mest minnesvärda var den marijuanaodling som den ene av Northons roller hade hand om, samt just tvillingarna som Edward gör. Det är som sagt inget som är dåligt, men det tar inte fart någon gång. Det blir aldrig skitkul, även om det är ganska kul; det blir aldrig jobbigt, även om det finns en aning svärta – det är lite som filmen som ville mycket, men gav ganska lite.

Ändå rolig rollbesättning. Susan Sarandon får fortsätta göra filmer, trots att hon åldrats över Hollywoods standardålder på tjejer med över 30 år. Hon ser ut som en kvinna ska se ut, inte som då Angelina Jolie spelar mamma till en kille som är et år äldre än henne. Hollywood, om du siktar på pedofili!

Bortser man från det är det i alla fall underhållning. Står ni och funderar mellan två halvdana alternativ kan jag säga att den här filmen i alla fall underhåller, även om det inte är ett mästerverk.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar filmer som handlar om ingenting. Så den här ser lite lovande ut.

Fredrik sa...

8) Då så. Do it.

Jag gillade den. Lite. Men jag älskade den inte.

Problemet var nog snarare att den var meningslös, inte att den saknade handling. Handling hade den. Den var bara ganska dum. :D

woodsmanfred sa...

Fråga: När du kör det där systemet med att man svarar på sidan där det skrivits innan, hur vet du då att nån svarat? Blir det inte ett evinnerligt springande på olika bloggar för att se om det hänt nåt?

Fredrik sa...

haha Jo. Men jag måste lämna en massa diskussioner bakom mig. Annars blir jag galen. :D

Vadå? Har jag missat nåt? Om det är viktigt på riktigt gör jag som alla andra och tutar på alla fronter. 8)

woodsmanfred sa...

Oki... Funderade på om du kommit på nåt högteknoligiskt system för att följa diskussionerna...

woodsmanfred sa...

Tyckte inte att serenity var så bra som alla säger... Kanske var jag på fel humör när jag såg den, får ta å se den igen...

Fredrik sa...

aaah

Ja. Jag skulle nog bli galen om allt som sades var viktigt, för det mesta är ju lika viktigt som... ja... nåt som inte är så viktigt. 8) Även om det är KUL och GIVANDE. Det roligaste diskussionerna är de som handlar om allt och svävar iväg. helst ska de vara vänliga ord.

Som nu. :D

Fredrik sa...

hm

Serentiy är ju asbra. Du såg fel!

8)