måndag 7 mars 2011

Björn Söder - ett hån mot det sunda förnuftet

Fan, Satan, du ser likadan ut som Rupert Murdoch, Roland Poirier Martinsson och Björn SöderSåg ni Björn Söder på tv igår?

Han bölade om att media ignorerade en massvåldtäckt i ett badhus. Media i detta fall var alltså aftonbladet. Jan Helin har bloggat om det.

Då ville Björn ta sitt rasistiska ansvar och länka till den nyheten från sin regerings-tjoflöjt-sida. Och, upprepade han, han lägger inga värderingar i det.

Nej, nej, nej. Inga värderingar. Absolut inte. Det var därför han länkade till en tidning som ÄR svastikan personifierad - politiskt inkompetent, har jag för mig det var. Passande namn. För inkompetens, det besitter herr Söder så det blir över.

Att nyheten dessutom visade sig vara ett falsarium, hade inte med saken att göra. Söder ropade, skrek och bölade att: i så fall hade aftonbladet tillgång till information som inte han hade. Hemligstämplad information.

Att polisen gått ut och dementerat vansinnet som rasistSöder länkade till, hade verkligen inte med nåt att göra. Inte i Söders värld.. Herre gud, det finns inte en chans i helvetet att den informationen var rätt - muslimerna har redan tagit över polisen.

Lilla Söder... Ska du sluta med heroinet nu. Det har redan gjort tillräckligt med skada.

Ändå gulligt. Han, Söder, försökte få det att framstå som att all media tystade ner händelsen för att det handlade om muslimer - och så visar det sig att HAN lyfte fram det enkom för att det handlade om muslimer. Men... Han lägger ingen värdering i det.

Eller? Heroinet Söder...

Åsa kommenterade det hela

7 kommentarer:

Wonder Warthog sa...

Vi hade ett sinnessjukt "fyllo" i byn som heter/hette Björn Söder. Förutom att han sket på en refug utanför bolaget i lördagsrusningen så hade han ett hundratal pärmar med matematiska formler över hur han skulle få jorden att gå under! Han kallade sig själv "den siste mohikanen" dessutom... I skuggan av sin namne så verkar han så här i backspegeln riktigt vettig den gode mohikanen!

PS: När det begav sig hade vi en lunchträff i cirka 15 år jag och polarna, på ett fik som hette "Söderbergs". Vi kallade oss "Fikaklubben Björn Söders Minne". Sorgligt att en rasistidiot solkar vårt fina namn genom att överhuvudtaget andas......

Wonder Warthog sa...

PS2: Varje mån-lör i 15 år cirka träffades vi, det måste fan vara något slags rekord. Vi slutade inte förrän fiket la ner...

Anonym sa...

Vilket trevligt koncept :) Måste varit sorligt att lägga ner.

Fredrik sa...

Ja va fan. Man kan inte ha kvar klubben för Björn Söder nu efter att Hin Håle själv har tagit hans namn i bruk.

Det vore lite som att döpa klubben till Adolf Hitlers klubb. Inte helt hundra.

Ändå kul att erat by-original fick en egen klubb.

Jag försöker bara få... fred på jorden. 8) Eller i alla fall lefsa.

Nåja.

Radion: Du kan starta en klubb till Ullas minne. :D Den kan heta: räkmackan. Japp.

Anonym sa...

I piteå så hade vi ett stamfik som hette Ekbergs konditori. Det såg lite ut som NK i Ume. Plyshsoffor. Man fick röka där. Det slank ner en och annan kaffe blandat med livsångest och marlboro lights...

Hansson sa...

Björn Söder miste körkortet för fortkörning utanför skola. Rena turen att han inte körde över något skolbarn....

Fredrik sa...

Ja. Björn Söder har väldigt många fel.

Bland annat att han tror att han kan tänka.