lördag 3 april 2010

WibbleGate

Högern påstår att deras skattesäkningar gör att folk kan spara mer. De drar upp ärkeliket Ann Wibbles idiotargument som hånade hela landet under 90-talskrisen. Hon sa att alla svenska medborgare skall ha en årslön på banken. Som om alla svenskar har den möjligheten. Med sänkta inkomster i form av indragna försäkringar, och borttagna möjligheter till sjukförsäkringar.

Föga förvånande är det en folkpartist igen som öppnat sitt matnedkast.

De tänker inte på att alla sänkta skatter kostar i ökade kostnader där skattepengarna tidigare finansierade. De tänker inte på att de kämpar för sänkta inkomster i näringslivets namn. Eller ja, de tänker på det, men de pratar inte om det, av förklariga anledningar. I sann Johan Norberg anda är världen ”rikare”. Vi såg hur mycket sanning det låg i Norbergs lögner, det är samma skit med detta.

2 kommentarer:

jönathön sa...

Det var ett väldigt bra avsnitt av Babel på 2.an tidigare ikväll. med bl.a jan guillou m. fl. om författarskap och om varför de flesta författare är vänster. själv skulle jag gissa att; för att dom har en iq lite över 12 och kan skriva längre meningar än; "jag ska ha mer än du! du är sämre än jag!"

;) går säkert i repris elle svt gay.

Fredrik sa...

Jag tror som du. 8)