fredag 16 april 2010

Robotsex.


Folk har förfasat sig över nyheten att det har tillverkts en robot som kan knulla. Ok, det är alltså en jättedildo, förmodligen världens dyraste.

Med andra ord är det fult att onanera. Har vi verkligen inte kommit längre...

Jag skrev om en bok för tre år sedan:

Andre Carneiros Piscina Livre är en mycket mer djupgående bok. Jag måste erkänn att det fanns delar av den som jag inte fattade helt utan var tvungen att läsa om för att greppa och trotts det så var jag inte helt på det klara med vad en ”ander” var rent tekniskt. Hur som helst är det en science fictionbok som utspelar sig i en avlägsen framtid där känslor och namn är nått helt odramatiskt; en av anledningarna till att jag älskar genren sf är att man kan ta ett ”problem” och placera den i en helt ny miljö med helt nya förutsättningar och sen ge sig på dem igen. Möjligheterna är oändliga.


Saken är den att sex är helt avdramatiserat i denna overkliga verklighet. Det är "anderna" kvinnorna har sex med, inte män. Män är diskussionspartnerna. Kanske ni skulle ta och läsa denna bok ni med.

5 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Vilka har männen sex med i denna bok? Fröken höger eller vänster?

Fredrik sa...

Kvinnor, men de föredrar "anderna" 8) Den är rätt skruvad, men på ett jävligt bra sätt. hehe

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Man kanske skulle ta och läsa denna!

Fredrik sa...

Gör det. Upplösningen är jävligt bra. 8)

Fredrik sa...

Men den är ganska seg, i och med att författaren harr skapat ett samhälle där man har ett nytt namn varje dag. 8) man får inte läsa boken då man är trött. Å andra sidan är den inte så lång.