måndag 5 april 2010

Howard Phillips Lovecraft


Jag har i alla inlägg om Lovecraft i denna blogg blivit rättad, vilket är dåligt eftersom det visar på en stor okunskap från min sida. Men samtidigt bra eftersom att det ger mig en större kunskap om denna mystifierade människa.

Här är, tror jag, en bra sida med information! Annars är det denna sida som gäller, men jag tycker att den är lite strulig att hitta på.

5 kommentarer:

Magister sa...

Japp, baada aer riktigt bra! Skulle nog vaaga paastaa att Lovecraft Archive aer den baesta Lovecraftsidan paa naetet.

Fredrik sa...

Aaah Finaly! hehe

Vilket land är du i? Inte sverige va?

Magister sa...

Jag var i Storbritannien på årets Eastercon. Lämnade över huvud taget aldrig flygplatsområdet, eftersom kongresshotellet låg ett stenkast från Heathrow...
Inhandlade en del coola saker, bl. a. en bok signerad av Frank Belknap Long. :)

Fredrik sa...

Så praktiskt! 8) Jag bara jobbar. Kul lämnar jag åt andra. Just nu grämer jag mig över brunnen dator. Jag hoppas mina texter kan räddas. Jag har inte bakuppat på ett tag.

Men trevligt med en signerad bok i alla fall!

Vad kostar en Lovecraftautograf? 8)

Magister sa...

Ingen aning... "Mycket", skulle jag gissa. Då och då dyker det upp böcker på Abebooks som har tillhört Lovecraft, med hans autograf i. Och de brukar inte vara billiga.

Här är en handlare som brukar ha massor av intressanta Lovecraftgrejor, inkl. originalmanuskript: http://www.lwcurrey.com/ Men det är inget för vanliga dödliga...