lördag 10 april 2010

666

Om jag vore Mikael Simmons, son Moras avgående sportchef Jan Simmons, skulle jag tycka att jag slutade i helt rätt tid. Efter 666 matcher med laget.

Det är fan metal!

Å andra sidan, att få sparken efter 14 år...

Jag gillar inte då folk får sparken.

6 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Satanismen som bla Metallica står för har stora likheter med nyliberalismen och Ayn Rand. (läs "den osynliga handen")Motsatsen till Satanism behöver inte betyda kristendom eftersom Livets Ord också har likheter med satanism.

Fredrik sa...

Först och främst: satanismen som metallica står för? Cthulhuism? The thing that should not be? You lost me! 8)

Ayn Rand är en idiot, helt klart, men jag beblandar inte min musik med sån skit. Men jag bryr mig inte det minsta: jag älskar både Stryper och Deicide, jin och jang. Skulle politik/religion avgöra min musik blev det nog mest bara Rage against the machine.

Men metallica är inte satanister, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. ok? ;)

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Jag tror dig! Jag gillar en del av Metallicas låtar ändå. Du har rätt. Man ska inte låta politiken avgöra musiksmak men märker jag att en musiker jag gillar är en skitstövel så får det tyvärr inverkan på lyssnandet även om han/hon är fantastisk. Men det är väl jag det. Jag hade en period då detta med Satanism och annat hade stor betydelse så jag läste om Satanism och den innebär kortfattat att du är din egen gud/djävul. Enligt Satanismen har du rätt att ta vad du vill ha oavsett vad/vem som står ivägen. Mord för att få det du vill ha är tillåtet eftersom att inte ta vad du vill ha är en synd, ett tecken på svaghet. En rent ut sagt djävlig religion och nyliberala ekonomer har väl altare med avbilder av sig själva bredvid datorbordet.

Fredrik sa...

Jag förstår vad du menar. Jag fick själv grova problem då Iced earth bestämde sig för att göra en låt om 11 september. Där de liksom ser USA som offret. Och jag går med på mycket, men inte att man ser sig själv som ett offer efter att ha ägnat merparten av tid till att slakta färgade människor i mellanöstern.

Angående religion tror jag du pratar om "church of satan" satanismen. Den handlar om eoism, och många nyliberaler borde kunna erkänna den tro, ja. 8)

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Just det ja. Du vet nog mer om detta än jag! För mig verkar detta vara en osalig röra!

Fredrik sa...

Som alla hårdrockare med någon form av stolthet känner jag till ett par olika former av satanismen. Men som människa med över 1 i iq anser jag att religion är otroligt stötande och osmakligt. I alla fall som det utnyttjas av makthavare.

Som tjock kan jag bara säga: mat är gott och heavy metal är bäst, men Björklöven, det är sporten för mig. 8)