onsdag 2 november 2011

Ohemult! Borgare. Ni är fascister. Det måste vara så. Jag har beviset.

Jag är hemma. Mitt i veckan. Sjukt barn.

Detta med att vara hemma... Jag börjar fundera lite över världen. Över politiken - över det galna i att det finns människor som tycker att man SKA få utnyttja utsatta människor, bara för att man kan... Ja. Ni som har läst här förut vet att jag allt som oftast är rasande. Det beror ju på detta vansinne.

Ni vet. Borgare argumenterar om hur bra det är med privatiseringar. Fina ord. Frihet. Möjlighet att välja. Poesi. Blommor. Bin.

Våldtäkt...

I verkligheten ser det snarare ut som JAG beskriver det. Chefer utnyttjar personalen till det yttersta, och olagligt. De ljuger. De skiter i om vården blir lidande. Allt för vinstmaximeringen. De skiter i den MÄNNISKOR de ska ta hand om. Kanske anser de att dessa människor får skylla sig själva. De byggde landet. De var förmodligen sossar. Låt oss straffa dem för att vi inte fick förtrycka dem mer. Eller? För detta... Eller detta... Girigheten. Censuren. Den politiska censuren.

Njut av bortförklaringarna. Man ska inte få göra så här... Bla bla bla. Enskilda fall. Folk utnyttjar reglerna för egen vinning. Bla bla bal. Bal? Girighet verkar vara jävligt enkelt att hänvisa till då man ska förklara att socialism är vackert, men omöjligt att genomföra, men det är inte möjligt att hänvisa till samma skit, då det handlar om de som faktiskt UTNYTTJAR det utrymme som högern ger girigheten.

Här ligger en val begraven. Känns det som.

Hur som helst är det skitsnack. Här handlar det om systematiskt jävla fuskande. Finns det undantag? Jag vet inte. Kanske. Men då folket rasar över att det finns låsta dörrar på demensboende, då kanske de skulle slita upp huvudet ur sandlådan och inse: det är någon annan stans felet ligger. För vem kan anklaga en undersköterska för att låsa in dörrarna för 25 dementa gamlingar, då de dementa inte kan ta ansvar för vad de gör, med tanke på deras mentala status (mental status: ur funktion, typ). De som kommer med pekpinnar mot personalen, som faktiskt gör det skitjobb som är dåligt avlönat, men som ingen annan vill göra, de är haveristerna. Och de är duktigt korkade.

Man släcker inte en eld med att sikta vattenstrålen mot lågornas topp. Man måste släcka elden där den får sin näring.

Lösningar i de här fallen: ÖKA PERSONALTÄTHETEN. Gör det ENKLARE för SJUKSKÖTERSKOR och UNDERSKÖTERSKOR ATT ANMÄLA MISSFÖRHÅLLANDEN. och till exempel: dementa människor har samma symptom som psykiskt sjuka. Vi måste införa tvång i demensvården. Och godkänna låsta dörrar. Vårdpaketen kan nämligen inte tänka klart.

Det är en liten början.

Nu får ni sluta rösta blått. Fascister. Ni ser ju vad ni ställer till med. Dårar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på att du själv tog upp mental status så är jag bekymrad för din skull. Fallet Grekland visar med all önskvärd tydlighet vad som händer när överbudspolitiken får regera. Ohly vill ju låna upp pengar på finansmarknaderna, sänka det svenska kreditbetyget och anställa en miljon människor i den offentliga (ofantliga!) sektorn. Gå vidare till Fattighuset utan att passera gå!
Tacka istället Reinfält, Borg & Bildt att du:
1: har ett jobb
2: har förmånen att stanna hemma med sjukt barn

Steen Haeger

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Tankesmedjan Det sovande folket sa...

och våga säga de förbjudna orden: kollektiva lösningar.

Simsalablunder sa...

Steen Haeger pladdrar på som ett standardiserat internettroll. Intet nytt kan fjanten prestera. Det är samma infantila tanke om och om igen, helt i paritet med klåpartrion Reinfeldt, Borg & Bildt.

Fredrik sa...

Steen. jag hade ett jobb innan du började hylla dina fåntrattar och inkompetenta idoler.

Men seriöst... Tror du någonsin att en moderat har röstat igenom en reform i det här landet? Du är inte på riktigt.

Reinfeldt lånar pengar för att sänka skatter. Ohly vill höja skatterna för välfärden. Jag vet ju vilken obekymrad verklighet du lever i: d.v.s: vansinnet. Fakta? Låt oss håna.

Sluta skriv här Det är bara tröttsamt. Du är så mentalt inkompetent att det är skrämmande.

Charlotte: jag ser stockholm som en könssjukdom. Den bara finns där. Det är bara att acceptera skiten. Men att det skulle vara nåt bra med staden har jag missat.

Tanken: Exakt!

Simsala: men vad tycks? Saker moderaterna gjorde. Enligt steen införde de tydligen även rätten att vara hemma med sjukt barn.

Skrämmande att sådana får rösta.