söndag 27 november 2011

Näthatet en söndag. Du ljuva nya värld. Du feta slaktgödda gris. MAMUTARNA ANFALLER. Men var? Och när? Och mot vem?

Man vaknar, man tittar i tidningar = man önskar att man fortsatt sova.

Alla - och jag menar verkligen ALLA - vet att polisen har en överrepresentation av högerextremister. Det är naturligt. De söker sig till sådana jobb för att de kan. Polisen är givetvis medveten om att det söker sig kufar till en jobb där man i princip kommer undan med allt, samt att man får ha vapen och köra fort. Man har kontroller. Psykiska utredningar. Uppenbarligen kan de fungera som poliser? Fortkörningen är inte laglig, men hur många gånger har en polis åkt fast för fortkörning? En gång? Tre? Skit samma.

Skit samma. Kommer de undan med det här kommer jag att jubla - då har verkligen juridiken helt förlorat sin mening. I så fall: vansinnet vs förnuftet = KO. Vansinnet van. sverige blir sämre och sämre. Är det en slump att vi har en borgerlig regering tror ni? Seriöst. Tror ni det?

Det faktum att sossarna allt mer framstår som ett runkparti utan någon som helst förankring bland sina socialistiska väljare: det är en tragedi. Men jag misstänker att den är inte helt frivillig. Näringslivet hade ju ett par toppsossar som fick lön från dem. Varför skulle de vara de enda? Pengar pratar. Att infiltrera sossarna måste vara hur enkelt som helst. Och pengar, det har näringslivet.

Nu är det bara att rensa ut de sossar som inte erkänner att de är socialister. Då blir allt bra igen. Jag är övertygad. De som styr mot allianshållet och de som anklagar vänsterpartiet för att vara extremister: där har ni råttorna. Vänsterpartiet står där sossarna stod för 30 år sedan. Men det kan ju funka att skrika kommunist, eftersom att ingen ifrågasätter en sådan genomkorkad kommentar.

Mångfald behöver inte vara korkad.

Sen över till dagens dummaste jävla skit. Den var lika dum då Chrille "pruttmannen" Jonsson skrev om det. Han skrev det bra. Jag skriver det ilsket. Jag är nämligen less på idiotin. Det handlar om de lättretades rätt att få säga: negerboll. Negerboll. Jag sa det, negerboll, då jag var liten. Jag sa det tills jag gick i högstadiet och en färgad kille blev kränkt. Då började jag tänka. Om nu en människa blir kränkt av en sådan sak, som inte ger mig något speciellt. Varför måste jag då säga det? Jag förlorar ju bara möjligheten till att få vänner. Jag fattade problemet som 13-åring. sd kommer aldrig att fatta problemet. De snackar om kultur.

Men vet ni vad, rasistsvin: den svenska kulturen går ut på att hjälpa folk och stå upp för varandra. Den går ut på solidaritet med svagare. Den går ut på allt som ni motkämpar. Ni, rasistsvin, är själva definitionen av hjärndöd, det ni bekämpar mest är den kultur ni påstås försvara.

10 kommentarer:

Sundin sa...

Det var bra skrivet om sosseproblemet. Fast blir inte VP en del av problemet så länge de fortsätter vara ett rent stödparti för S?

Lite lustigt är det att så mycket av invandringsdebatten verkar landa i vad man stoppar i truten; negerboll, kinapuffar, nogger, liksom att det enda mångkulturella som ständigt radas upp är taco, pizza och kebab.
Man kan undra om det har att göra med matporrkulturen eller vad?

C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Simsalablunder sa...

Fast det stämmer inte att V är ett rent stödparti till S. Det finns många viktiga frågor de valt att gå mot S. En är pensionsöverenskommelsen. V hade för övrigt rätt där också.

Sundin sa...

Det stämmer säkert i vissa frågor. Men ser man till perssonåren, de avregleringar och nedskärningar som gjordes då, var det med vänsterstöd för det mesta. Att sen Ohly gick på val att till varje pris byta regering istället för att föra vänsterpolitik, till förmån för monas "högerpolitik light" är mindre lyckat.
Som Fredrik skriver finns det gott om utrymme vänsterut att fylla, V hade blivit ett långt större alternativ om de bara släppt på sossevänskapen tror jag.

Simsalablunder sa...

Vilka avregleringar pratar du om?

Många av skitbesluten under tiden med Persson togs med hjälp av borgerliga partier. Men det har glömts bort och man tillskriver V rubbet, vilket inte stämmer.

Sundin sa...

Persson bolagiserade sj,sålde ut telia, fortsatte avregleringen av elmarknaden som borgarna inlett, gjorde det möjligt för bemanningsföretagen att urholka arbetsrätten etc.
Första "besparingen" i hans budgetsanering gjordes i samarbete med Centern, resten av sin era styrde han med V & Mp, så nog ska vänsterpartiet bära sin del av skulden.

"Efter riksdagsvalet 1998 kom regeringen överens med Vänsterpartiet och Miljöpartiet att samarbeta. Den 5 oktober 1998 meddelade partierna i ett pressmeddelande att de skulle samarbeta på fem områden: ekonomi, sysselsättning, rättvis fördelning, jämställdhet och miljö. Samarbetet skulle komma att manifesteras såväl i riksdagen som genom gemensamma arbetsgrupper mellan partierna. Partierna hade enats om att tillsätta särskilda arbetsgrupper för att lägga konkreta förslag på sysselsättningsområdet.
Efter riksdagsvalet 2002 kom partierna överens om att fortsätta samarbetet ytterligare en mandatperiod."

Simsalablunder sa...

Samarbetet är känt, men vilka frågor som lett till stöd säger inte proklamationen du citerar.

Gjordes SJ:s bolagisering, utförsäljningen av telia, avregleringen av elmarknaden, alla med stöd av V? Var hittar jag info om det? Jag har för mig att åtminstone enskilda riksdagsledamöter var mot.

V var med och sanerade bankkrisen på 90-talet men har också sedan länge idkat självkritik gällande hur hårt man gick fram under saneringen.

Man var så vitt jag vet mot införandet av en självständig Riksbank, eftersom den egentligen inte alls är självständig utan en nyliberal konstruktion med snuskiga kopplingar till privata bank och finanssektorn. Man var och är mot EMU och EU, det har de inte backat ifrån trots samarbetet med S.

spritzen sa...

http://ci3ur.blogg.se/images/2008/negerboll_1169625935_24512524.jpg

Fredrik sa...

Alltså. Man kan inte utesluta sossarna från arbetarna. De förde arbetarnas frågor.

Visst har det förkommit galenskaper.

Men dessa dumheter är inte ens jämförbara med högerns vansinne. Det är liksom en fällning i korpen, mot mord i NHL. Inte samma skit.

Att dra i V i dåliga beslut är väl helt i sin ordning. Men dessa beslut måste ställas mot allt bra som kommit från samma håll. Och då hamnar ett dåligt beslut tillsammans med tusentals reformistiska och fantastiska bedrifter som gjort det här landet fantastiskt.

Det är den skiten borgarna hatar. De gillar inte solidaritet av ekonomiska skäl.

Ni vet allt detta. Ni är jävligt smarta. Jag vill inte sitta och klappa folk på skallen. Men allvarligt... 8) Rikta kritiken åt det håll där den gör nytta.

Carema?

Det var visst någon som svalt ihjäl nu senast. Det är inte ett vänsterproblem. Det är en direkt konsekvens av egopolitik.

Nyliberalism. Eller bara liberalism.

Jag måste klicka "just det" på simsala.

Sen måste jag idka självkritik. Jag gillar inte då jag inte kommer på några motargument. Då känner jag mig sekteristisk. Återkommer. 8)

Vad är nu det här fö en länk....

Fredrik sa...

Trist. Att inte kunna skippa uppenbart kränkande namn.

Kinapuffar låter inte lika jävligt som negerboll. Nån måtta får det vara. 8)