lördag 19 november 2011

Lördag hela dagen. Typ.

Då politiken är galen, och allt annat är som vanligt...

Ja. Vad fan ska man hitta på då? Ska man lyfta fram mer fakta om hur alliansen försöker att kränka sverige tillbaka till stenåldern - samtidigt som okunniga borgare försvarar politiken på grund av ideologiskt haveri?

Nej. Jag försöker lyssna på musik. Jag försöker njuta av livet. Jag försöker ta det lugnt.Det går åt helvete.

**

Men jag har en fråga som rör de här småkonsolerna. Ni vet, nintendo pch playstation. Nintendo ds och Psp.

Om man ska köpa en sådan till sin snart sexåriga dotter, vilken konsol har bäst spel? Och vilken konsol håller bäst?

**

Sen är det snart dags att ha åsikter om nya Machin Head. Jag kan börja med att konstatera att Locust fastnade snabbare än the blackening. Men, det är inte ett bra betyg...

Jag ber att få återkomma i frågan om ett litet tag.

**

Jag kan inte komma över hur högern kommer undan med haveri efter haveri. Man tycker att vårdskandalerna borde räcka. Eller de enskilda fall som alltid återkommer. Eller det faktum att antalet "förtidspensionärer" ökat med 70% de senaste sex åren - med tanke på hur alliansen anklagade sossarna för att i princip har sjukskrivit människorna själva, är det märkligt att inte en enda sosse klarar av att smälla in lite välriktad kritik. Är de måna hjärndöda hela bunten? Vad fan gjorde Göran Persson med partiet? Gjorde han en Stalin? Sparkade han alla som inte höll med honom? Är det bara dårar kvar i sossekoridårerna?

Sossarna är ett ämne för en regnig dag.

Den där Andres Johansson från grannkomunen... Med sådana medhjälpare behöver man ingen opposition.

Men borgarna har ställt till med mer galenskaper sedan de ljög till sig makten. De har, mot allt vad vetenskap och ansvar heter, gjort nedskärningar efter nedskärningar... De har tagit lån för att sänka skatterna - och kommit undan med att peka på oppositionen då de pratat om reformer - för att det skulle kosta pengar. Sen när var lån gratis?

Jag bävar. Den svensk som går på denna monumentala intellektuella våldtäkt, de är samma dårar som går igång på rasistsnacket från svinhögarna i sd.

Sd. Vilka idioter. De har alltså tagit en del av klassförtrycket, rykt ut det ur sin placering, och förstorat upp det med hjälp av "magi". Allt för att skylla världens samlade problem på... Muslimer?

Vem var det som var skyldig till allt ont för 25 - 35-år sedan? Det var då inte muslimerna. Det är dock något som rassarna aldrig kommer att fatta.

En diskussion.

Polaren sa: men alltså, jag gillar bara inte det jag sett. Vi har för mycket invandrare.

Jag: Problemet är väl snarare att vi har för många fattiga. De människor som du pratar om, var de från över eller underklassen?

Han: Ja. Inte var de rika.

Jag: slutsatts på den? Kan det handla om klass, kanske?

Svaret var tystnad.

Jag antar att han tänkte. Eller så gillade han inte min mästrande stil. Båda svaren är korrekta, så länge man alltid tar med klassvinkeln.

**

Nej. Nu måste jag vila. Det kommer mer vansinne. Snart.

4 kommentarer:

C sa...

Köp ett Wii.

Simsalablunder sa...

Är det en handhållen spelkonsoll du är ute efter så är spelen till iPod touch i särklass billigast och till den finns i särklass flest spel att välja mellan. Mycket är skit förstås, men vissa spel är gratis och helt ok. Annars är priset från 7 kr och uppåt.
Till Nintendos handhållna är spelen svindyra. Gissar att detsamma gäller för PSP.
Ipod är dyrare i inköp men det krävs inte många spelköp för att det omvända skall gälla. Senaste iPod touch kan man filma med, något kidsen brukar gilla. Ja, sedan kan man förstås köra en mängd andra appar på den om man vill det, typ SVT-play, surfa på den via wi-fi osv.

Fredrik sa...

Jag ska köpa en konsol till dottern. Jag vill ha en som är prisvärd. 8) Därför frågar jag överallt. Snart vet jag vilken som är bäst.

För dottern.

Ipod är en ny giv. Måste undersöka det. Mycket. 8)

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Sossarna är ett helt kapitel för sig. Kommer ihåg när Göran var partiledare då var det många anklagelser från borgerligheten om att övriga sossar inte fick ha en avvikande åsikt. Nu verkar det ha blivit tvärtom. Varje ny partiledare ska tydligen stabbas i ryggen. Om det ska bli regeringsskifte så måste de hålla ihop och enas om EN politik och den måste vara det som partiledaren talar om. Det verkar inte finnas en enda sosse som kan svara rakt på en enkel fråga idag! Det inger inte trovärdighet.

Spelkonsoler: Ipod touch är ett mycket bra alternativ. PSP är också bra och det finns en hel del billiga spel till den också. Det bästa med dessa är också att kunna ta med sig dem vart man går. En mini-bärbar pc är inte heller så dumt.