söndag 20 november 2011

Fredrik = spets.

Idag glorifierar vi Fredrik D. Det är en redig kille. Han backar aldrig för en verbal fajt. Han backar aldrig från en orättvisa.

Han har en perfekt musiksmak.

Han är helt enkelt perfekt.

Det är faktiskt bland annat därför jag bloggar. Eftersom att jag inser att det är inte alla som begriper bättre. Jag är möjligheten till er upplysning.

Men det är många som aldrig kommer att förstå. Som min favoritmoderat Steen Haeger som skriver i de flesta inlägg som pekar på total inkompetens hos regeringen. Han kommer aldrig med argument, bara med härligheter som: Fredrik R och Anders B är så fina, så bra och underbara. De kommer att hyllas av historiker om hundra år, och så vidare.

Hur mycket sprit krävs det för att supa fram ett dylikt delirium? Hur naiv får man vara om man så oblygt lyfter fram en politiker vars främsta styrka är att skylla på "enskilda fall" och påstå att man tar ansvar då man skänker bort pengar till riskkapitalister eller andra för rika människor?

Jag skriver inte för Steen, han är bara en underhållande bieffekt av mitt skrivande. Jag skriver för de som inte orkar titta på alla nyheter. Jag skriver för att jag, som jag har sagt, tycker att jag har bättre koll än er allihopa där ute.

Ni förstår inte. Det gör jag.

Jag är dessutom, och det här är en av mina främsta styrkor, ödmjuk.

Men jag är dålig på att spela gitarr. Det är jag. Men inte ens solen kan vara fläckfri. Så hur skulle då jag kunna vara det?

Retorisk fråga.

Nu ska jag ha mer frukost.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Halleluja!

Fredrik sa...

Nu har jag druckit två liter te. Jag har även pissat fyra gånger på en timme. :D

Anonym sa...

Ändå skönt att du pissat när du druckit så mycket. Man hade lätt kunnat blir oroad annars.

Själv har jag en trasig toastol och måste spola genom att fylla en hink med vatten. Så jag förespråkar att man tänker till innan man pissar här.

Fredrik sa...

Eller så sparar man det gula vattnet.

Som hon från Mask med J Carry sa: if it's yellow, it's mellow. If'if it's brown, flush it down.

:D

Anonym sa...

Innovativt. Lite Howard Huges:ish. Den som spar - han har - allt sitt gula kvar.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

HAhaha bra där!

MathiasTheMan sa...

Hej kära bror
Du är långt ifrån fläckfri men kan hålla med dig om att du är som en kung i fjärran land. Jag däremot är en gudomlighet utan dess like!

Ta gärna en titt på min blogg som råkar vara bättre än din! Tror du skulle uppskatta den bättre än vår kära syster som inte förstår begreppet "ta det med en nypa salt"

Hoj

Fredrik sa...

Herre gud.

Vad i helvete...

8)

Anonym sa...

Hoppsan, här dök en lillebror upp. Och helt galet gullig också :D

Den bloggen var ju hur rolig som helst.