tisdag 15 november 2011

Den där landsfadern. De som inte fattade vad borgarna sa.

Vad är det med människor?

Det är inte utan att man blir misantropisk. Snacket om Carema är en bomb. Det påminner om då USa vaknade upp efter den förlamande post elfte september sjukan: krossa alla som är emot oss, ifrågasätt aldrig. Gör du det ska du dö.

Privata vinstintressen i vård eller skola borde vara omöjligt att genomföra för ett parti som spottar mot bidrag; den här regeringen använder dock aldrig sunt förnuft eller vetenskap för sina reaktionära reformer. Nej det handlar alltid om blind ideologi, och en vidrig retorik som gärna på ett unket sätt förnedrar motståndaren - med rena lögner.

Men alltså... Det är skattepengar som skänks bort. Om ni nu är så satans kåta på att sänka skatter, alltså, ni som röstade blått, men är för korkade för att fatta hur korkade ni de facto ÄR. Varför inte skrika högt: sänk skatterna, ge oss mer pengar i plånkan - det går om ni förbjuder riskkapitalister från att STJÄLA våra pengar.

I min värld investerar man dock helst de pengarna. Där de skulle vara från början. I vården. och skolan. Och samhället.

Jag blir alltid förbannad då jag hör Norberg eller valfri stureplanspartikräk uttala sig. Ni ska vara glada att vi inte äger Saab.

Varför då?

Det hade varit klockrent. Vi skulle, som jag brukar påpeka, kunna styra forskningen mot en miljöanpassad sådan. Statliga jobb är alltid bättre än privata, det är MINDRE diskriminering. Bara en sån sak.

Nej. Jag är för trött för att upprepa mig om självklarheter. Nu är det fan dags för er att vakna ur er korkade dröm. Ifrågasätt den självutnämnde landsfadern. Han har INGENTING att komma med. Ingenting. Han klickar nämligen gilla på Carema.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du får nog fila på dina kalkyler. Det märks att du näppeligen kan visa upp ett examina från Handelshögskolan! Om vi skulle bailat ut SAAB från General Motors så hade vi haft ännu mindre pengar till vård och omsorg medan direktörerna i Detroit hade slickat sig om munnen över den svenska statens lättlurendehet.
Jag skulle vilja rikta ett stort tack till Borg och Reinfält för att de visar omsorg med mina skattepengar. Förhoppningsvis kommer vi att få fler privata alternativ samtidigt som man täpper till skatteluckorna för riskkapitalbolag. Allt tack vare vår nuvarande alliansregering. Skulle såssarna med Juholt, Wajdelich och Ohly i spetsen ställas inför samma dilemma hade de stått handfallna.

Steen Haeger

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Fredrik D behöver ingen examen från Handelshögskolan för att se att det går åt helvete med Sverige!
Landfadern och Ankan Borg borde ha spöstraff för den omsorg de visar när de skickar våra skattepengar till Jersey och Cayman Island!

Simsalablunder sa...

Steen Haeger vet visst inte om att den Moderatledda klåparregeringen, där sopan Anders Borg ingår, beviljat miljarder i kreditgarantier till SAABs nuvarande suspekta ägare.

Steen Haeger vet visst inte om att Maud Olofsson skapat ett helstatligt riskkapitalbolag för skattepengar, Fouriertransform, som går med kraftig förlust.

Steen Haeger vet visst inte om att
att Moderatledda klåparregeringen gjorde om 7:e AP fonden till en högriskfond och som i och med det förlorat 20 miljarder av pensionspengarna.

Att då "rikta ett stort tack till Borg och Reinfeldt för att de visar omsorg med mina skattepengar" gör Steen Haeger till mindre smart än en gråsten.

Om Steen Haeger har någon utbildning, så understryker det att utbildning inte är någon garanti för att man besitter någon kunskap.

Fredrik sa...

Steen är ta mig fan världens roligaste moderat.

Även om han skulle stå i purgatorium, medan världen förgås och förgörs runt omkring honom, så skulle han hylla Borg, Renen och de andra dårarna ohemult. För att han förstår inte bättre.

Simsala sa det perfekt. Igen. Simsala är lite som kryptonit för vansinnets försvarare Heager.

Dessutom är fakta något som Heager aldrig tagit hänsyn till. Ge honom inte det erkännandet att ni försöker använda argument mot honom. Det är som att slänga vatten i rymden. Korkat.

Tack kamrater! Ni gör ett hårt knegarliv lite enklare med att bevisa att alla inte är galna. Simsala; Tankesmedjan: Tack för att ni finns!

Knapsu sa...

"ett stort tack till Borg och Reinfält för att de visar omsorg med mina skattepengar"

Ett stort tack till Steen Haeger för dagens bästa garv!!

Fredrik sa...

Du, Knapsu, om du vill läsa mer fantastiska kommentarer av Heager är det barra att klicka sig till trådarna där kritik mot landsfadern förekommer. Det är hysteriskt. :D Rekommenderas! :D