måndag 2 maj 2011

Usama. Tre kronor. En cover. Kommunistmetal.

Alltså, alla som känner mig har hört mig prata om politik. Oftast har jag varit ganska dryg då jag gjort det, eftersom att jag vet mer än de jag pratar med. Jag tänker inte be om ursäkt för att folk är obegåvade – det får ni fan ta på er.

Och kan ni inte ta ett skämt, ja, då är det bara att lägga ner livet. Omgående. Självmord FTW!

Det jag skulle komma till var i vilket fall som helst att jag har sagt att Usama bin Laden varit död ganska länge vid det här laget. Jag blev således ganska förvånad då jag hörde att de dräpt fundamentalisten nyligt. Det passar inte in i verkligheten.

Sen får jag höra att ”han har skjutits, och sedan dumpats i havet”.

Alltså… Ridå era duma jävlar. Jag tar för givet att ingen tror på det. Tydligen kablades en bild som var ett montage ut, som ”bevis” för hans frånfälle. Great. Nu är jag ännu mer säker på att han dog senast under 2002.

Wolfgang om Usama.

**
Världens hårdaste sångare! En av dem...Musik.

En av världens bästa band är helt klart Rage aginst the machine. De gjorde några skivor som svängde så mycket att man nästan spontandansade sig igenom skivorna. Sångaren Zack de la Rocha är förmodligen den enda sångaren i världen som kan komma undan med att upprepa en mening i över en minut – och ändå få det att låta progressivt, så att säga.
Tack Charlotte!


De gjorde en coverskiva som jag inte äger, vilket är en skandal, för den innehåller världens tyngsta cover. En cover av marijuanabandet Cypress Hill. Från deras debut, också den skivan är hur bra som helst.

Nu tar vi det lugnt, för snart spontanstudsar vi!

**

Sport.

Nu ska vi se hur det går för tre kronor mot Österrike, detta rasistland. Åt helvete med sd-are. Ni förstör världen och är så obegåvade att jag önskar er ett utbrott av aids i ansiktet.

Så fick jag det sagt. Det var ändå kul att Norge vann. Det måste ha varit som då sverige slog Sovjet på 80-talet. Sport kan vara jävligt dramatiskt, på ett underhållande sätt. Det är ändå bara en lek.

9 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

ahaaaa

8)
Tackar!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Bah. Alla låter jag lägger upp är skitbra. Även de tyska! :D

jöjjie sa...

det var jag som skrattade. :D

Fredrik sa...

Jag vet inte vad du skrattar åt jöjj, men kul är det. 8)

Radio Charlotte: Rage är någo helt annat än RATM... ;)

Wonder Warthog sa...

U/Osama lever och har kebabkiosk tillsammans med Elvis! Tyska låtar, finns dom?

Fredrik sa...

Det finns bara tyskland! 8)