tisdag 3 maj 2011

Usama. Speed metal. Liberalt vansinne.


Alla pratar om Usama.

Killen kommer att bli mellanösterns Che. Grattis USA. Först ger ni killen pengar och vapen, sen då han visar sig vara kapabel till egna handlingar, då hamnar han på eran topplista av eftersökta dudes.

Först? Revidering: först skapar ni, med hjälp av fascistisk utrikespolitik, grunden för gränslöst hat – sen tycker ni synd om er själva då det bränner till i den egna framstjärten.

Jag ska sluta säga ni om USA. En vanligt hjärndöd liberal (Johan Norberg, Fredrik Malm tillexempel) skulle lätt bemöta detta resonemang på det enda sätt de kan: USA-hatare. *Benny Hillklappar på huvudet* De måste, de har nämligen inget försvar, dessutom saknar de argument, de är ju trotts allt hjärndöda.


Typiskt liberalt resonemang. Ingen skugga skall dock falla på Arne, han är det bästa vi har i serieväg. Så det så.**

Musik.

Gårdens cover, framförd av bandet Rage against the machine, resulterade givetvis i att någon kallade dem för Rage.

Rage är ett helt annat band.

Bevis:Nu ska jag försöka att få ryggvärken att gå över.

8 kommentarer:

radiogirl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
radiogirl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tom S. sa...

"Revidering: först skapar ni, med hjälp av fascistisk utrikespolitik, grunden för gränslöst hat – sen tycker ni synd om er själva då det bränner till i den egna framstjärten."

Briljant retorik!

I en konflikt gäller det att vara extra kritisk mot vad respektive sidor presenterar. USA har ju allt att vinna på detta och man bör ha i åtanke att det är deras sida som visas. Ingen annan. Men jag kanske sparkar in öppna dörrar med det påståendet.

I vilket fall som helst kan jag inte sluta tänka på filmen "Charlie's War". Låga opinionssiffror hos presidenten och en nyheter om att han skulle vara född utanför USA. Det känns praktiskt att släppa en sån här bomb då. Konspirationsteori ftw!

Det mest efterblivna i allt detta är alla klipp på jublande jänkar.

Ordverifieringen i ditt kommentatorsfält säger "praca" vilket betyder jobb på polska. Ännu mer konspiration. Slump? I don't think so.

joy sa...

Du är den enda hittils som bemödat sig näma bin laden i min värld.

:)

Jag väntar mest på ett uttalande från chomsky.

det enda jag hittilst tänkt är; jaha. våldsupptrappning.

Fredrik sa...

Jöjj: Så är det. Jag är nog även den enda som nästan hamnat i bråk för att jag inte köpt vita husets propaganda rakt av. Sa jag propaganda? Jag menar obestridliga fakta. 8) hehe Chomsky är bäst!

Charlotte: Du har förvisso rätt. 8)

Och du har en framstjärt. Du är tjej. :D

Tom: Charlies war är en underhållande film. Jag fnissade förnöjt då jag såg att de valt att "blunda" för det faktum att det var al kajda som fick vapen, och inte den "norra alliansen", som inte var en allians fören amerikanarna ville ha samarbetspartners i kriget i Afghanistan. I övrigt: word. 8)

radiogirl sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tom S. sa...

Framstjärt > snippa. Alla gånger.

Borde införas som obligatoriskt vokabulär i förskolan.

jöjj sa...

rage är king! såg dem på swerock för några år sen. första bandet ut på scén första dagen. solen skiner. efter 14 h nonstop nattlig bilresa.

lycka. förknippar jag dem med. och trevliga folkölsfester från när jag gick i 9.an :)