onsdag 4 maj 2011

Heil messias! Och ett recept på en bra söndag(s morgon).

Två giganter: Messias och CthulhuDagen innan messias födelsedag. Jag ser framför mig hur ni köper det dyrast ni hittar, och ger det till mig, tillsammans med eran vackraste kvinna. Ok?

Ändå en skön dag. Jobbet var som vanligt hårt. Jag känner mig som ett vrak. Precis som sig bör, efter att han lyft, kladdat, hamrat och staplat sten.

Jag ska ge er receptet på den perfekta söndagsmorgonen: Först en promenad med dottern till det lokala kondiset. Lite källarfranska, samt sirapsbröd med russin. Mörkt.

Köp lite härliga tulpaner som man kan glädja subban med.

Te till karln. Kaffe till… subban. Man ska ha gurka, tomat (de där små smakar mest och bäst) och kanske paprika. Sen måste man ha marmelad. Just nu är det körsbär, bobs klassiska frukostmarmelad, som måste ha ost till. En smakrik ost, lagrad och lite gammal. Mmmm Jordgubbsmarmelad måste man ha. Löskokt ägg. Ett måste.

Sen äter ni.

Musik till det kan vara Laleh, Cornelis eller, som i helgen, Hammerfall. De som klagar på Hammerfall har peniskomplex. De är inte världens bästa band, de har aldrig varit det, men de har inte gjort sig förtjänt av den småsinthet som de svenska tumsugarna gjort gällandes.

Och kom inte och säg att jag inte gör erat liv bättre.

10 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

En regnig höstdag satt jag på jobbet och grät framför min dataskärm. Hade förmodligen Nick Cave i öronen. Jag bara "äsch, nu skiter jag i det här, fuck it, nu dödar jag min blogg o går hem o hänger mig". Så loggade jag in på bloggen och så såg jag att jag hade jag fått min första kommentar; Av Fredrik. Hahaha. Jag bara "åå, min första bloggföljare, coolt" Sen har jag följt din blogg slaviskt. På lunchen, typ en kaffe, lurarna på, lite Fredrik-D och annat världsligt. Så du förgyller ju vår vardag lite, hörru. Keep blogging. Och grattis i förskott btw. Om du bott i Umeå hade jag kunnat bjuda på en räkmacka. Fast det gör du ju inte. Och jag har ändå inte 40 spänn :) så skitsamma...

Anonym sa...

Emman sa. INTE russin!! Jag hatar russin. Man kan DÖ av russin. Små äckliga kladdiga tingestar från den djupaste hålan i helvetets avgrunder. Men det kan hända att jag överdriver också.

Fredrik sa...

Charlotte: jag gillade det jag såg. Det var en vacker men ändå störd blogg. Helt upp i min mumindal.

Jag röstade på fitta btw.

8)

Jag gillar att någon utan för min sfär uppskattar mig. Det gör mig fan lycklig. Bättre uppskattning kan man inte få. Notalgi om nutiden rules!

Emma: DU ska dö!

Russin är gott. Russinbröd är skitgott. Jag älskar sånt. Men då jag var liten gillade jag det inte. Du lär dig. Du är väl inte så gammal? Typ 25 eller nåt? ;D hahahahaha

förlåt. Men jag gillar det där brödet. hehehe

Tack för att du sa grattis på MIN födelsedag. Säg grattis. 8)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Emman sa: Oj...jag menar grattis. =) Jag menade att skriva det innan jag skrev russin egentligen. Grattis på födelsedag och jag är definitivt 25 år.

Fredrik sa...

Tjejer: jag är nöjd med er prestation. Och tack emma! 8)

Och tack radion, för roliga ord. Jag ogillar bara tattare och monta. Monta. Vem fan kom på det ordet?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Isac sa...

Klokt skrivet om Hammerfall.

Fredrik sa...

Radio C: så jävla fegt!

8)

Isac: Jag håller med oss. Och jag ogillar felriktad ilska. 8) peace is in the house, typ.