onsdag 4 maj 2011

Gräs i automat

Snart i en selectaautomat nära dig.


Ändå det roligaste jag läst idag. Nu gäller det bara för de sugna att skaffa James Bondutrustning så att de kan förfalska fingeravtryck.

Cannbaisföretag på börsen.

Usama är död.

Borgarna kallar vänstern för rasister.

Jag är inte säker på att jag är vaken.

8 kommentarer:

jöjj sa...

Grattis i efterskott! (?)

ryggskott.

Jag såg jusst ett svinigt bra jazzband i våran cafeteria. mitt jobb är att vara ett slapparsel.

en tjejj här hade dessutom en redovisning om mig (emmaus) i specialarbete. en fototjejj; bah visa upp storbilder i största salen. på mig bl.a risig och bakis på det jobbet. hahaha

tur jag utbildat mig inom musik.

:D

ja, jag har det allt bra, här på kolonin.

ska du med på gamma ray (metallsvenskan) nästa lördag?

jag och axel ska dit. :D är ändå ba en timma utanför stockholm!

annars kanske vi kikar förbi en sväng!

:D

jöjj2 sa...

i örebro. nu ska jag på max.

HAEJ!

Fredrik sa...

Ååååh Jag vill fara. Men jag är fattigast. Just nu är jag fattigare än Bukowski då han var som fattigast. Jag kan stjäla lite pengar. men då måste jag köpa mjölk. Helvete. Det hade varit askul!

Hur som haver vill jag också se den där redovisningen. 8) hahaha Underbart!

Tackar för grattiset. D: öööh :D så ja.

jöjj sa...

Tråkigt, menmen. jag är rik, för en gång skull! har ärvt pengar av farmor. tur hon är död! :D

annars hade det vart svårt. en egen bas kommer jag att ha råd med åxå!

:D

jöjj sa...

det är otroligt störande att vara fattig trots att man jobbar.

eller vafan det är ännu mer jävla störande att jag inte får nån lön när jag jobbar. dessutom är jag ju sjuk åxå. ganska. haha jag jobbar lika mkt som nån annan här. (speciellt jusst nu! hahahaha) sen om dom känner för det kan dom anställa mig, möjligtvis nästa år. kanske. tydliga med det. om inte så är jag välkommer ändå. annars tar dom en ny såklart i samma situation. ändå bra. haha

jag arbetar gratis. känns bra att vara billig!

det ska vara enklare att anställa! då får fler jobb. fast dom får jobba gratis naturligtvis. dom ska få vara glada att dom ens FÅR ett! senså tjänar den som anställer i pengar istället. lika bra.

haha på debatt. en kärring med ett företag var SÅ UPPRÖRD för att hon vart SÅ GENERÖS och erbjudit 3 st (!) Fas 3.are jobb, men dom sa nej. ALLA tre! kan du tänka dig. vars är världen på väg?! LATMASKAR! säger hon som skulle fått in minst 15 tusen i månaden plus gratis arbetskraft då. jag menar. det här ÄR FÖRDJÄVLIGT! DEGEN!

:O (med arga ögonbryn ovanför ögonen och morrtänder)

haha

jag har det´ÄNDÅ bra!

skål!

jöjj sa...

En sak till! haha. En till väldigt bra sak med fas3. (sissta slutstation innan total utslagning)det här med att det är viktigt att komma ut för att knyta kontakter. kontakt nät MÅSTE man ha om man ska ha rätt till jobb, tycker somliga. Om man bara dräller hemma, hur skall det då vara möjligt? well, ska jag berätta en hemlighet; det finns en ny fantastisk uppfinning. den kallas för internet, har jag för mig.

dessutom ska det fan inte spela nån roll. det är ju väldigt lätt att ha ett stort kontaktnät om man t.ex är invandrare. eller är ensam helt enkelt. om man inte känner en endaste kotte.

Sen är det ju bra att man inte har rätt till utbildning i fas tre. "men utbildning utbildning. har vi inte nog med sånt. ta ett lån som alla andra! ska det vara så svårt".

svar; ja! för de flesta.

senså är jag väldigt tveksam till hur kontaktnätet verkligen växer när man är i fas3 resten av livet städandes nån gammal fabrik gratis, helt ensam. medans pengarna rullar in för den som äger fabriken. eller sitter och stickar tomteluvor eller vad folk berättar att de verkligen gör. möjligheterna de får. positionen!

haha

ja. FYFAN!

Fredrik sa...

Jag har hur många frågor som helst. Då Fleine har dragit på jobbet ska jag skriva ner det. 8)

Fredrik sa...

fleine?

Feline. 8)