tisdag 31 januari 2012

Idag är det bättre!

En dag där allt går åt rätt håll. Hur ofta händer det?

Nu är det bara resten av min tillvaro som ska fixa sig.

Tillvaron. En låt på den.Slut på omotiverad newsflash.

Nocturnal Rites håller på med en ny skiva säger ryktet - det ryktet hör jag från Allamago. Dock, det mesta som skrivs där om Nocturnal Rites verkar handla om deras kukar. Och då speciellt den nye gitarristens kuk.

Det är alltid kul att läsa om kukar, man får skratta lite. Och om Nocturnal Rites är med i bilden, ja, då vet man att de där kukarna kan hamna lite var som helst. Jag har fantastiska minnen från den tid då alla som däckade på de obligatoriska grillfesterna vaknade med ett löfte om att en rulle foton med den däckade personen, där denne medvetslös poserat med kuk i munnen.

Den som inte tycker att det är roligt har ingen humor.

Jag förstår att att det kan liknas vid en våldtäkt. Men är man med i just deras lek, då vet man vad som gäller. Man däckade inte på grillfester hos Vollan. Så var det bara.

En låt på den.Det har gett mig mycket glädje att se tuffa hårdrockare få tårar i ögonvrån efter att ha blivit våldtagna av Nocturnal Rites. Förnekelsen.

En kille blev faktiskt, på riktigt, homo/bi-sexuell efter det. Befrielsen!

För övrigt är det Kulle som spelar gitarr på denna version. Jag har för mig att andregitarristen var någon jänkare som kände Jeff Scot Soto. Han är inte så rolig.

Den här låten däremot är fantastisk. Europe! Upplands Väsby!

3 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Inte illa.

Fredrik sa...

Det är skitilla. 8)

Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.