tisdag 10 januari 2012

Här tänkte jag skriva om härligt musik - men nu visar det sig att landet som saknar fattigdom har ökat vräkningen av barnfamiljer. Ingen musik således

Ni vet, borgarna, de som tar ansvar för landet. De som förfalskar historien, de som låter landsbyggarna ligga i nedpissade blöjor, de som försämrar skolresultatet in action (och skyller ifrån sig på sossarna), de som skänker någonstans bort emot 100 miljarder i rena vinster till riskkapitalföretag som inte betalar skatt i det här landet - eller ger oss nåt för pengarna...

Alliansen. Det gänget. Jag tror att de kallades Bloods i LA under 80-talet. Hänsynslösa typer. En del av dem tjänar pengar på mord och fördrivning.

Nu har det visat sig att en annat löfte de gav oss, att barn aldrig skulle behöva drabbas av vräkning, det var också lögn.

Nollvision heter det. Men det är lätt att SÄGA saker. Att göra saker är en helt annan sak. Och den här regeringen gör bara saker som leder till rika överklass. Inga reformer sipprar ner på samhällets svagaste. Det är liksom inte en slump att alla orättvisor ökat nu. ALLA orättvisor.

Det dogmatiska vansinnet som gör att vi säljer ut och privatiserar vinstdrivande företag bara för att ideologin säger det... Dogmatiskt vansinne, som sagt.

663 barn utan hem nu alltså. Ytterligare 2000 hotade. Nollvision är en sak i trafiken. Där kan man inte resa tillbaka i tiden och rädda människorna. Men det här KAN MAN HINDRA.

Jag gillar inte borgare. Men det kanske framgår här?

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

8) ja. Propaganda? Falsk statistik... Ja...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Stormen.

Hur klockrent som helst. Vad är det jag inte förklarar bra nog. :D