onsdag 18 januari 2012

Jag måste be om ursäkt.

Allt jag har skrivit har varit fel. Jag inser det nu. Det är bättre att låta människor tvingas till förnedring, än att hjälpa dem.

Jag gillar också hur en viss snubbe med samma namn som mig, anser att det där med förnedring, det är ansvarsfullt. Det är bra skit!

Dessutom är det bättre att vi uppfostrar våra medmänniskor i skolan med betyg på omdöme, än att vi faktiskt lär dem nåt. Bra är också att våra skattepengar inte går till studenter som kommer från andra länder, eftersom att de INTE berikar våra skolor. Att ha avgifter på utbildningarna gör också att vi slipper de som har fel bakgrund. Det är bara win win. Vi måste även tillåta en viss rik klick att TA pengar från skattemedlen vi investerar i omsorg, skola och vård. Mycket bra.

Om jag hamnar i debatter med vänstern ska jag omgående dra upp kommunistkortet, eftersom att DET måste naglas fast vid dem. Att mina lagkamrater hejar på israels folkmord på det Palestinska folket är ett nödvändigt ont. Eller ont och ont. De är muslimer, Palestinierna. Och alla vet ju att muslimer inte bara startade andra världskriget (tillsammans med Stalien, Lenin, Marx och Jonas Sjöstedt), de är även ondskan själv.

Ja. Jag är numera en liberalkristen moderat med miljöaversion.

Eller också inte.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Knasmoster

Fredrik sa...

Jag läste knasmonster. Det är dagens ord. :D

Anonym sa...

Knasmoster alt Kakmonster. Inget annat gillas.

Fredrik sa...

Knasmonster it is. :D