söndag 1 januari 2012

Nu kör vi - GO!

Det är ingen skillnad på denna dag, mot gårdagen, om man bortser från att den här dagen har ett nytt prefix.

2012.

Fuck jävla off 2011. Breivik. Jag säger bara det. ABB. Om jag någonsin träffar en människa som sympatiserar med denna mentala härdsmälta, då kommer JAG att begå mord. På riktigt. Hatet mot vansinnet är där det ska vara.

Nå. Dagens roligaste läsning var ändå denna. En lärare ville utbilda sina elever. Tidigare i år, framgår det i texten, hade han tagit med dem till en chokladfabrik. Eleverna hade gillat det och läraren hade antagligen bara de bästa intentioner då han valde att ta med dem på en resa till, till ett slakteri.

Reaktionen - hahahahahahaha


Eleverna gick i femman. Hur gammal man är i USA då man gå i femman har jag ingen aning om. Men det slutar i gråt, skrik, spyor och allmänt vansinne. För alla som vet hur köttslakt på löpande band ser ut är det knappast förvånande.

Jag rekommenderar boken Snabbmatslandet, ett mål för McWorld, av Eric Schlosser. Där inser ni att ni aldrig kommer att äta på McDonalds. Någonsin.

Ändå. Ett nytt år. Ok.

Kulturhatarna från rasistdemokraterna kommer att haverera vidare. De kommer att skita i att alla orättvisor föds ur vanligt hederligt klassförtryckspolitik - borgerlig politik helt enkelt. Rassarna kommer att skylla våldtäkter på olika afrikanska folk, de kommer att hylla något enskilt asiatiskt land som ENDA exemplet för att man kan blanda kulturer. De, rasisterna, är hjärndöda och förtjänar förakt, hat och spott. Jag är emot det. Jag är antirasist.

Och. Det är deras nya argument. Om man är antirasist, då är man emot svenskar.

...

Alltså, snälla någon... Om ni tänker på det sättet, ta då pipan i munnen och tryck av. Ni gör ingen nytta här. Era kroppar kan doneras till forskning. Det skulle vara bättre. Det vore ett steg i rätt riktning.

Nå. Musiken då? Jo. I år blir det musik för hela slanten. Det kan ni ger er fan på.

Tills dess:

2011 var året då Aftonbladet gick från att vara en S-tidning, till att vara en Neo-tidning. Överallt utom på kultursidorna. Kan man få köpa kultursidorna separat tack? De KAN skriva bra även på ledarsidrona. Men i resten av tidningen... Sopan Lena Melin? LÄGG NER!

5 kommentarer:

Stones sa...

Gott Nytt År Fredrik!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Tack stones! :D

mm Bra för dottern. Då vet hon mer än gemene barn. Och hon kan på äkta faktabas, vägra kött. Bra tjej! :D

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.