söndag 29 januari 2012

Världens ondaste företag - påminner inte så lite om Lundin oil...

Calle...Vad ska man säga om vår utrikesminister som inte redan är sagt av mig? Mycket. Nu senast, med hjälp av det sociala mediet twitter, skrev den vidrige människan att han skulle på middag för att diskutera svält. Egentligen borde väl alla varningsklockor ha ringt då han skrev den meningen, men eftersom att Calle är en kille som inte bryr sig, är det uppenbart att den ignoranta paddan skrev som han skrev. Hans resonemang var garanterat: men man måste ju äta, varför skulle det vara fel, jag äter ju annars. Läs här.

Konsekvensanalys är inte en borgerlig last. Carl, Reinfeldt och de dumma egoistiska jävlarna hånar konsekvensanalysen.

Och ja, det finns mer att säga om Calles företeelser. Nu senast utsågs ett företag från Brasilien till världens ondaste. Vale. Läs om det här.

Företaget har alltså fördrivit över 40 000 indianer från sina hem för att komma åt naturens rikedomar. Lundin oil/petroleum/nazisvin någon?

***

KD håller på med nåt. Jag är inte säker på vad, för det påminner inte om särskilt mycket annat jag sett, men det är NÅT.

Jag tror inte att partiet kommer att åka ut, de kommer att klara sig kvar på moderaternas bekostnad - det är nämligen så att många borgerliga väljare inte bryr sig om sitt partis särart, de är mer måna om demokratins mångfald, till skillnad från till exempel m.

Vilket får mig att luta mig allt mer åt att man bör sänka %nivån för att få vara med i riksdagen. För demokratins mångfald. Kanske 3 eller 2 % ska vara det nya svart?

Vill ni skratta åt det är det bara att läsa den relativt nye galningen Birros text. Alltså, på tal om Birro, måste han verkligen har fått en psykos då bäbisen han och kvinnan i hans liv väntade dog. Han var en bra kille innan. Nu vill jag fan bara stänga av tvn, kasta ut den genom fönstret och slå ihjäl den då Marcus är med på bild.

Feg i det här fallet, handlar väl om att man inte kritiserat homosexualitet och aborter starkt nog. Heja... Birro. Vård. Du behöver vård. NU!

Nej. Min nacke blir bara värre och värre. Kan inte skriva mer. Tack och hej.

6 kommentarer:

Simsalablunder sa...

Birro har alltid varit en person med kategoriska åsikter, så länge jag kan minnas.

Kategoriska personer kan byta åsikter, men brukar ha svårt att kompromissa och hantera tankar som de uppfattar stå i konflikt med varandra.

I en för dem stor fråga kan en tankekonflikt mynna ut i en livskris, om det vill sig illa.

Livskrisen i sin tur består i att de tvivlar på det de tidigare kategoriskt ansåg, samtidigt som de inte tagit ställning fullt ut för det det gamla tankegodset står i konflikt till.

Avsaknaden av tillräckligt stor dos abstrakt tänkande bidrar till oförmågan att förstå att tankar kan stå i konflikt med varandra, att det till och med kan vara en avgörande del i ens omvärldsförståelse.

Vägen ur krisen blir ett letande efter antingen något nytt som de kategoriskt kan hänga upp tillvaron på, eller ställningstagande för/mot något i den utlösande tankekonflikten .
När vägen sedan är funnen är de återigen tvärsäkra.

Så är det. Punkt.

Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pål Eggert sa...

Birro kan ha mig som gud istället. Jag är bra på att straffa. Redan nu.

Fredrik sa...

Ja. Markus är ett skämt. Ändå att hans bror håller fanan högt fortfarande. Jag gillade Upp till kamp.

Jag köper Simsalas resonemang. Och Charlottes. Kanske är det inte en pappa han söker, utan en fast punkt. Men en fast punkt kan vara en pappa... Aja. Vi kan slå fast att han har havererat big time. 8)

Fredrik sa...

Jävla kvinna. Sluta ta bort dina kommentarer!

Fredrik sa...

8)