lördag 21 januari 2012

Drevet är ett luftslott - vad säger det om drevet...

Denna bild säger fan i mig allt. Tragiken!Ok.Hur många gissar på att Juholt har tvingats bort från makten och avgår idag, upp med en hand!

Oj. Det var många.

Kan det verkligen vara så att ett drev, baserat på en lögn om att han fuskat sig till pengar han inte skulle ha kan fälla honom? En lögn alltså. Det var som sagt inte han som godkände att han skulle ha pengarna. Han hade inte låtit bli att skriva sin frus namn på ansökningen. Nej. Allt är pajkastning. Det som är så illa är att ingen har sagt stop. Ingen har i detta vansinne gått tillbaka till det där svinnet och konstaterat att drevet är ett luftslott.

Detta bör ställas mot det fakta att vår regering har tillåtit pensionärer att svältdöden dö. Men vi pratar om mustaschen.

Låt de som byggde landet gå i nedkissade blöjor, vi har något annat att skriva om. En gubbe som inte har gjort något fel i egentlig mening. Men försöken att sätta dit honom. Den som påstods ha förklarat reglerna glasklart för Juholt, han förklarade att han inte sagt nåt. De som pekade på regeringssajten för att visa att reglerna varit glasklara - de visade sig att ändringarna gjorts efter affären kommit ut... Ingen stannade till och reagerade på denna skandal. Ta reda på vem som gjorde det, är har ni en intressant fråga att ställa.

Den där bilaffären, som inte var en affär. Allt kom i så snabb takt, ingen ifrågasatte skiten. Alla var efterkritiska, men ingen tog på sig något ansvar. Det var bara: drevet funkar så.

Det är lite som att: men alla andra slog ju, varför skulle inte jag få slå då?

Den där "undersökningen" som kvasijournalisten Niklas Svensson gjorde visade vilken nivå det låg på. Då han blev ifrågasatt på twitter valde han att blockera de som var kritiska. Ja. Journalistiken i det här landet är fan i mig ett skämt.

För helvete. Låt er inte förledas. Jag mår så jävla dåligt av den här mobbingen. För det är mobbing, och den leds av Melin, Svensson och Helin.

Just det. Att hans fru hade gjort något fel var också ett problem. Nu ska vi alltså ta ansvar för vuxna människor. Då BÖR Reinfeldt avgå. Med tanke på hustruns förskingring av 20 miljoner. Men det var ju inte viktigt. Juholt hade fått ut 120 tusen kronor för mycket. Ska vi jämföra summan? Ska vi snacka brott? För helvete.

Men det är jävligt beklämmande att ingen sett igenom skiten. ÄR NI SINNESSJUKA? Är ni hur lättlurade som helst? Eller är det bara så att det endast är tidningarna som hörs? Är alla rörster tystade? Är det här början på 1984 på riktigt? Jag vet varken in eller ut. Att mobba en människa på grund av en lögn borde rendera fängelse eller dryga böter för de inblandade.

Vill ni fördjupa er? Gör det då. Svd. Svd2. Svd3. Svd4. Svd5. Svd6. Dn. Dn2. Dn3. Dn4. Dn5. Dn6. Ab. Ab2. Ab3. Ab4.

Han avgick. Jag hoppas att det är många som skäms nu. ab

8 kommentarer:

Pål Eggert sa...

Här är en som håller med dig. Kanske kan vara lite intressant eftersom det inte är någon från de, eh, vanliga falangerna...
http://www.paulronge.se/mediedrevet-som-fallde-hakan-juholt

Fredrik sa...

Kolla kommentarerna. ;) Jag har redan öst hat över honom. Va fan, Sahlin-drevet var väl fan inte bättre?!!?!?!

Det här är en svart dag i sveriges historia.

Landet solidaritet är numera landet dra åt helvete.

Jag skäms.

stewe sa...

Bah, jag kommer inte att sakna Juholt iallafall. Mumlade lite om barnfattigdom men ville i slutändan föra samma skattesänkarpolitik och smeka medelklassen som borgarna. Inte för att han förtjänade hudflängas av råttskrået, men vem förtjänar egentligen det?

Såg du förresten svt:s extrainsatta "debatt" i eftermiddags? Bara vanliga brackorna och högersossar som pratade om hur S måste (m)oderniseras och hitta en politik som "tilltalar väljarna".
Och som förslag till nästa partiledare lyfte de fram bankirsossar och champagnesocialister, fy faaan.
Margit Silberstein hade svårt att inte jubla högt...

Fredrik sa...

Alltså. Juholt som person bekommer mig inte. Han var mer sympatisk än Sahlin. Det jag vänder mig mot är sättet han behandlades på. Det var inte, det är inte ok. Jag mår dåligt på riktigt. Jag ska ta en folköl och lite godis. Någon tröst måste jag få.

8)

Jag såg inte debatt, men agendan är ju redan satt för länge sen av det nya, lite vidrigare sverige.

Men. Jag tror att vi ser igenom skiten. Jag tror att folk har äcklats av det här drevet.

Jag tror att vi som är GODA kommer att vinna i slutändan på det här. Då får vi tacka Juholt.

8)

Pål Eggert sa...

Jag är inte så intresserad av Ronges oförvitlighet. Det är faktiskt hans skuld i tidigare drev som gör artikeln intressant...
När det gäller Juholt är jag mest bekymrad över vänsterblocket i största allmännhet och att högern vinner territorium i en högre utsträckning än de någonsin gjort tidigare. Jag har alltid varit lite ljummen till socialdemokraternas ledare.

Pål Eggert sa...

Det är just det som är felet med politik och hela skiten. Till slut sitter man där med sina öl och godis och tröstar sig stup i kvarten.
Orka. Jag ångrar den dag jag började intressera mig för politik. Det går fan inte att släppa heller. Som en tvångstanke.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
stewe sa...

Tack Charlotte!