onsdag 1 februari 2012

Med en spruta i vardera arm...

...spatserar jag fram.

Ja. En spruta i vänster axel, och en i den högra. Jag borde bli frisk, är min tanke. Jag blir alltid frisk av sprutorna.

Vill ni prata kropp? Jag har lite koll, men jag kan fråga experter. Flera stycken. Jag frågar, får svar och memorerar skiten. Det är så man lär sig saker.

Skit i det.

***

Musikaliskt är det motsatsen till vad det skulle vara. Det är en annan, jobbigare fråga. Men jag uppdaterar då nyheter kommer in. OM nyheter kommer in. It's only music.

Men mitt psykiska mående är på topp, så vem är jag att klaga? Det är bara att brottas vidare med världen medan man ändå mår gott. Passa på att ta fajten liksom.

Nu har jag förvisso inte så mycket att bråka om. Det är det vanliga vansinnet. Reinfeldt, frun i den familjen, väljer makens väg att svara på kritik. Dvs tystnadens taktik. Och, hon kommer undan med det. Borgarmedia är så kåta vid en högerallians makten att de skiter i om lagar och regler ignoreras. Det den ene ignorerar, skiter den andra i. Eller nåt.

Skandal, givetvis. Men, vad kan man säga.

Vad annat är det som sker i den högerorienterade mardröm som mitt en gång så stolta och socialistiska land har blivit? Jo. Allt går åt fel håll. Allt. Utvecklingen. Jämlikheten mellan kön och klasser. Hur gör borgarna då? Jo, de demoniserar. Om man anser att polacker ska ha lika hög lön som en svensk på bygget, vet ni vad Fredrik Malm säger då? Han säger att du är rasist.

Så, då vi påpekar att klasskillnaderna ökar, då drar borgarna till med: klass, det är vänsterns ursäkt för att klassificera in folk... Alltså, det är inte lika dumt som Fredrik Malms argument, och det är inte ens nästan lika dumt som rasisternas argument om antirasister, som något slags svenskhatande ställningstagande - men det är bra jävla dumt alltså. Cyanid, rasistsvin, det är er föda. ÄT!

Går det bara åt fel håll? Ja. I sverige gör det tyvärr det. Undantagen är få och lyser allt svagare i hoppets tiara.

Men, vet ni vad, favorit politikern, Fredrik Malm, killen som inte kan hantera en debatt med fakta, eftersom att han måste ljuga för sina fattiga arguments skull, han mår dåligt just nu. Eller, han borde må dåligt.

Jag såg lite siffror från kommunistkontinenten Sydamerika. Vilken härlig läsning! Vilken fröjd för ett rött hjärta!

Under Chavez, en person som ofta syns i västermedia pga sina ordbråk med USA, har den EXTREMA fattigdomen i Venezuela minskat med 75%. Landets BNP har ökat med 95%. Jag vet att det Malmpojken ska försöka vara beklämd över är demokratin. Deras demokratiska val, för de har demokratiska val, är så vitt jag vet bara kritiserade av antiintellektuella liberaler. Som typ de på DN. Det är inte fakta i deras artiklar, det är propaganda. De ogillar de vänstern, alltså ska den demoniseras med alla medel tillgängliga. Fredrik Malm och Martin Liby Alonso sysslar med det, mot betalning. Det är bortom skandal! Vidriga jävla propagandister.

Ett annat argument mot Chavez brukar vara det där om tv-kanalen... Vill ni veta vad som egentligen hände?

Betänk att dessa människor är från samma hörn som de som på riktigt ansåg att det var DÅLIGT att Bolivia fått bukt med analfabetismen, för att det skulle gynna landets valda kommunistindian Morales. Seriöst. Jag är mot våld, men lite stryk borde de ha. Läs här.

Ja.

Det är idel trevlig läsning. Dessa länder ligger långt efter oss i fråga om allt, men de vandrar på rätt stig. Jag hoppas att de får möjligheten att utveckla sin egen demokrati, utan våld från förtryckarlandet USA.

Någon däremot? Och i så fall: hur fan motiverar ni er? Hur mycket går ni med på att ljuga för att försvara er värdelösa borgerlighet?

4 kommentarer:

Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fredrik sa...

Ja. Det pratas om klass. Det är fördömt bra! 8)

Jag klickar gilla på det du skrev. :D

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Fredrik! Det värmer en trött och sjukling att läsa det du skriver i dessa bistra och omänskliga tider!

Fredrik sa...

Vänliga ord värmer i denna kyla, 8)