lördag 18 februari 2012

Idag ska jag fan lyssna på musik. Hela dagen.

Då musiken rullar i mina öron - just nu är det Nationalteatern - kan jag inte låta bli att må gott. Jag menar, vem vill inte lyssna på bra musik och samtidigt njuta av en trevlig vintervy utanför sina fönster? Ja jag vill då det.

 Inte min utsikt. Men en gryning i Märsta!Auberon har ingen trummis för tillfället. Det slutade med knas, men Ibbe kommer att lyckas med vad han än tar sig till, efter Nils Fjällström finns det nog ingen som slår killen på fingrarna. Lycka till kamrat! Men i Auberon är du inte välkommen. Gott så.

Sen var det resten av världen. Min nya chef är trevlig och mina nya arbetskollegor är roliga. Vad kan man mer begära? Jo, att han som kommer från Vindeln ska förse mig med skinkan som smakar som skinka ska smaka.

Sen är det osten. Jag har en pågående diskussion med kamrat C, om vilka ostar som skall avnjutas och varför. Vi kan inte enas, men vi har jävligt kul då vi är oeniga.

Sen har jag insett att jag för tillfället är den minst trendiga människa som finns. Det betyder alltså att om fem eller tio år så kommer jag att vara det nya svart - igen. Varför ska man ändra på ett vinnande koncept? Livet är en fest! Ok, inte om man bor i Syrien, men i Upplands Väsby!


8 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Jag håller inte med.


;D

Simsalablunder sa...

Utan trummor i Tyrolen. Hur skall det gå? Maskintrummis Roland 808?

Fredrik sa...

Med tanke på alternativet är det nog lika bra att Roland får spela igen med oss. 8) Vansinnet som det hela slutade i... :D Det är något att garva åt, då irritationen över skiten släppt.

Simsalablunder sa...

Bandsämja är inte det lättaste.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik sa...

Nej. Speciellt inte då man blandar in the dirt.

Men kan man begära av en 23-åring att den ska bete sig vuxet? Då den lider av alla förkortningar du kan tänka dig. 8)

Trummisar i Umeå? Jo jag tackar jag. Jag har haft med dem att göra. Jag flyttade från stan. 8)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.