lördag 4 februari 2012

ÄNTLIGEN ÄR JAG HATAD! Igen. Vansinnet strikes back!

Japp.

Av de dummaste bland de riktigt dumma.

Har ni hört?

Två av högerns vidrigaste människor, Johan Ingerö, killen som då han skrev i aftonbladet ansåg att det är bra att barn slås på dagis - och fårskallen Fredrik Segerfeldt, som blockade mig på twitter efter att jag jämfört hans lön med blodspengar. Jag ska utveckla den tanken senare. Dessa två människor har rasat... MOT MIG! In your face!

Det är andra gången jag har blivit omnämnd och hatad på nätet. Förstå gången var då jag snubblade över min blogg på flashback (ni vet, en slags Newsmill för internetmogon), och fick läsa att jag var en "PK-rambo". Det skall alltså vara någon slags rasistmotståndare som är förbannad för nazifieringen som sds popularitet medfört.

Det är alltså er som INTE är förbannade på denna vidriga återgång till 1930-talets tyskland det är fel på, inte mig. FYI. Rambo ska vi vara allihopa!

Stor jävla humor! Observera att det råder konsensus. Man ska vara snäll mot de onda, och ogilla mig, som hatar ondskan. Prisvärt!Nå. Vansinnet.

Nu är det alltså den däringa idioten med det vackra förnamnet, Segerfeldt som rasar över min existens. Killen som satt i tv i veckan och jämförde solidaritet med nazism - pga det HAT som överklassens förtryckarpolitik innebär. Ja. Den frireligiösa tolkningen som dessa haverister gjort är givetvis: bingo, utblandad med lite indignation. De kan dra åt helvete med sin indignation.

Segerfeldt, den rabiata klåparen, drog ju sin tes om hur dålig löneutvecklingen var PGA sossarna. Han körde med det moderata/nyliberala: förneka fakta som är jobbig, och lyft fram fakta som inte stämmer. Klart man kan visa bra saker då. Det finns ju moderater som på fullt allvar använder sig av den ickevetenskapliga första utvärderingen av jobbskatteavdraget - en icketutredning som avslutades med fotnoten: det här kan inte användas som vetenskapligt eller statistiskt underlag eftersom att den inte tagit hänsyn till något annat än att man bara jämfört hur många arbeten som fanns före, och hur många som fanns efter jobbskatteavdraget. Ja. Ni ser ju respekten för fakta som kommer från deras håll. Är det konstigt att jag ordinerar knark? Det kan ju inte bli sämre. Eller hur?

Alliansfritt beskriver högerns verklighetsförankring väldigt bra. Borg ljuger om fakta. Reinfeldt ljuger om fakta. HELA TIDEN.

De två idioterna som alltså ogillar mig, är två människor jag hatar av hela mitt hjärta. De är avlönade propagandister - lögnare. Och de gör det för dessa pengar. Sen har de mage att grina indignerat (bra ord idag, jag ska försöka använda det mer än tio gånger i det här inlägget) för att folk genomskådar deras lögner. Men killar, era 12 miljarder - de pengar som jag kallade blodspengar - det som fick Segerfeldt att snyfta - kan ni inte erkänna att ni vet att de pengarna går åt till att förstöra för facket, och för alla låginkomsttagare som finns - och givetvis förstöra de skyddskrav vi har på arbetsmarknaden? Alla andra har liksom redan genomskådat er. Det är ju ni som som står som megafoner för vansinnet. Det är NI som förstör.

Ingerö, alltså... Han och Segerfledt tar illa vid sig, då man påpekar att de pengar som gör att allt fler arbetare dör varje år, och att allt fler arbetare blir skadad på grund av den politik han går igång på, är samma pengar han köper sin mat för. Samtidigt som han alltså kastar nazistämpeln på de som kämpar för internationell solidaritet, och rättvisa. Ja. Du sköna nya värld. Pravda har aldrig passat bättre än då man pekar på deras uppdragsgivare. Eller: sanningsministeriet. Same shit. Borgerlig retorik. Det är där pengarna finns.

Kom igen era fegisar. Kom till min blogg och visa era av ondskan avlönade ansikten. Ni vågar inte. Ni har inte nog med argument på era ben för att möta den här muraren. Trots att ni får betalt för det. Lägg inte upp en länk från facebook för att era småfjantar till troll ska låtsas vara lika indignerade som er, här, våga besöka mig själva.

Jag inser att ni använder er av Benny Hill-metoden. Indignation med tillhörande klapp på skallen. Allt för att slippa bemöta ilskan och HATET ni skapar med eran förtryck ideologi.

Det säger dock mer om det faktum att ni ljuger, än om min skarpa mentala status. Faktiskt. Jag är tillfälligt ödmjuk. Det kommer inte att hända igen.

Ni har härmed gått om Johan AIDS doppad i honung Norberg, på min dumjävellista. Grattis killar!

np: We are torture division, av och med Torture Divison

3 kommentarer:

Simsalablunder sa...

Så du har blivit omnämnd av duon Segerfjoll och Ingeröven, två av landets bidragstagande antiintellektuella propagandister. Det va som tusan. Skall det firas?

Ingerövens kommentar om att förstöra "varumärket" måste väl vara ett försök att slå rekord i dumhet. Det finns ju inget varumärke att förstöra.

Att de två påhejas av några andra halvfigurer förändrar inget annat än att puckomängden ökar.

Fredrik sa...

haha Japp. 8) Jag har köpt öl. Dock för annat ändåmål, men nu har jag ju nåt att fira. :D

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

Du tar det med humor tack och lov! Jag blev förbannad så jag kokade när jag läste detta (hade blodtrycksmedicin till hands!)Överklassen tror sig vara oantastbar men jag brukar se det som tvättade pengar, pengar tvättade i blod.