onsdag 22 februari 2012

Att rasa mot Lennart är lika dumt som att slicka på en metalstolpe i 40 grader minus

Just det.Jag antar att ni har läst det. Umeås kommunalråd Lennart Holmlund sa några, snällt sagt, inte så genomtänkta ord om den före detta knarkaren Whitney Huston. Han får nu det mediala drevet efter sig. Eller drev och drev. Det är några idioter ur den lilla klick journalister i 08-området som verkar förnärmade. Oklart över vad. Förnärmade är de. Jag har bara en sak att säga: jag är sjukt snorig, min hjärna känns som diaré, men lika IQbefriade som er klarar jag inte av att bli. Om vi vore musik skulle jag vara Meshuggah och ni Poison - det amerikanska bandet, inte det tyska. Det svältar barn till döds i onödan varje dag, men i eran värld ska vi fördöma någon som INTE HADE FEL, även om han sa det på ett plumpt sätt.

Whitney är en nolla i min bok. Inte för att hon knarkade, utan för att det hon gjorde var ungefär lika djupt som nåt som inte alls är djupt. Jag gillade helt enkelt inte det hon gjorde, det tilltalade mig inte. Jag brukar annars gilla knarkare som gör konst, det är inte så sällan knarket som gör konsten bra; lidande människor och galen kreativitet går ofta hand i hand. Och för att citera Bill Hicks: jag vill att mina favoriter blöder, jag vill att de mår så dåligt att de skjuter sig själva på scenen de uppträder från. Det är äkta. Det är inte fejk. Whitneys största hit var en cover. Deep shit man.

Nåja. Det är som sagt inte så viktigt, men det stör mig å det grövsta.

Med det sagt: Lennart är ingen favorit han heller. Jag röstade alltid på Jonas då jag bodde i Umeå. Förhoppningen är att han ger mer pengar till vård av narkomaner och andra missbrukare. Då har nåt gått kommit ur skiten.

Det är jobbigt att vara sjuk då man nyss fått ett nytt jobb. Man vill liksom inte inleda sin nya provanställning med att sjukanmäla sig. Och de pengar man förlorar... Nej. Åt helvete med att vara sjuk.

Jag orkar inte skriva nå mer idag. Men jag är jävligt snygg med papper som tamponger i min näsa.

En som skriver bra om krogmomsen är Simsalablunder. Klicka er dit. Läs.

9 kommentarer:

Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Simsalablunder sa...

Efter ha läst lite på S-kommunalrådets blogg så blir mitt tyckande att mannen inte är allt för genomtänkt i sina grubblerier. Men att för det kräva hans avgång är bara löjligt och där är S-kommunalrådet föredömlig när han skiter på fingret sitt och låter fjantarna i Tjockhult dra i det.

En får förresten tacka för omnämnandet. Det var snällt skrevet.

Fredrik sa...

Charlotte: Tack! 8) Snor i hela hjärnan...

Sim: Lennart är inte helt hundra. Men har är bättre än hela regeringen tillsammans. Men då har vi en stört regering. 8)

jåy sa...

frågan är hur man ens orkar bry sig om vad karln har att säga om whitney?

whitney WHO?! seriöst.

måste vara samma som är intresserade av prinsessor.

ICKENYHETER. skygglappar och opium åt folket! jag är ganska säker på att det fanns en hel del väldigt mkt viktigare saker som hänt och inte skrevs om under tiden. kanske som lämpliga små notiser.

bara att jag själv nu ödslat tid på det här, fick mig att förlora 2 l och 3 cl självrespekt.

:)

krya på sig!

jag ska käka ris. ris är underskattat!

jåj2 sa...

vad jag förstått. det här är sånt jag inte gillar med att ha ett jobb (bl.a). det är fikapauser där. man ska ha ickediskussioner där. prata. gärna hålla med varandra och tycka det är gott med kaffe.

det är jättetrendigt och man blir poppis om man pratar illa om lennart.

jag bryr mig inte.

det är trendigt och trevligt att minnas whitneys jättebra röst. fast det några år tidigare var trendigt och populärt att prata om hur äcklig och tragisk whitney var.

DET är felet. Lennart är inte tillräckligt trendig. man ska tycka bra om folk som dött och dåligt om dom när karriären går dåligt.

jag bryr mig inte.

folk förökar sig.

jag bryr mig inte.

jag bryr mig inte.

fast ändå gott med kaffe!

:D

jöy3 sa...

förövrigt är det inte särskilt gott med kaffe. men det är värt det för koffeinkicken.

:D

varför inte koffeintabletter? Jo för då kan man inte sitta och sippa på kaffet en hel rast för att slippa uttala sig i ickediskussioner.

eller säga vad man tycker om saker som man helt ärligt inte tycker någonting som helst om.

haha. I rule.

:D

jåj18 sa...

PS: det är KING att drick öl med Holmlund. Vi pratade musik och favouritlåtar, min var då kill the christians med deicide. :D

visst är han socialdemokrat?

jag gillar inte det partiet. och är inte det minsta intresserad av att läsa nått av det han skriver.

haha

Simsalablunder sa...

"Snor i hela hjärnan..."

Du får allt sluta skrapa dotterns tallrik, än mindre använda hennes bestick.

Fredrik sa...

Jöjj: Jag har alltid nåt dumt för mig, som sjukdom, då du skriver dina långa och roliga kommentarer.

Roliga? Ja. Det är kul att läsa de eminenta verklighetsbeskrivningarna som trotsar allt trygghetsknarkares facking simplicity.

Jo, den där vailaren är en överskattad bibmo, och hennes död var en ickehändelse som blev alldeles för uppmärksammad. Någon borde skjuta den händelsen. I ansiktet.

Raster är de tider på jobbet då jag ser till att bli impopulär. Du känner mig. Jag kan inte låta bli att säga vad jag tycker. Oavsett. Har du en korkad åsikt, då får du veta det. Inte alla gillar det... 8) Så, jag håller ju givetvis med dig där med. Kafferasterna har blivit en åsiktspolisstat - tycke fel och du blir satt på undantag. Bajs.

hm När drack du öl med Lennart? Och varför? 8)
Simsala: hahaha Jag inser att du vet vad det handlar om. 8) Jag äter alltid upp det hon lämnar. Alltid. :D