lördag 31 juli 2010

Chavez...

Att USA har planerat krig/attentat mot Venezuela ett tag har jag skrivit om tidigare. De hatar Chavez. I svensk media framställs landet Venezuela, som odemokratiskt av högern. Varför? Jo, han hade en omröstning om man skulle kunna bli återvald hur många gånger som helst till president. Katastrof, skriker muf, cuf, luf och nazi-kd. Om man bortser från att vi har det systemet i sverige...

Saken var ju den att han hade omval ett eller två år efter misslyckandet, han förlorade med några procent och sa: hellre en lite förlust än en liten vinst. Nåja, luf, är det inte ni som anser att vi skall rösta om euron igen? aaah Ni är således odemokratiska.

Sen är det den där tv-kanalen. Men jag orkar inte upprepa att det var en "propaganda-apparat" under förra attentatet mot Chavez, 2001, då han blev avsatt.

Nu har Chavez svarat på det Colombianska vapenskramlet. Och förstärkt millitären vid gränsen. Givetvis är det fruktansvärt, enligt högern. Han ska bara sitta tyst och hålla käften medans USA fyller på sina millitärbaser i Colombia. Eftersom att i den förvridna högerlogiken går bara rättvisa åt ett håll. Ni är idioter, ni som inte ens ids läsa om vad det är som händer på riktigt. Tror ni att det är en slump att alla i Latinamerika avgudar Che? Att han är större än Jesus? Det kommer ni inte att förstå, eftersom att ni inte VILL. Eran värld bygger på lögner. De tål inte en genomgång av fakta.

Inga kommentarer: