tisdag 20 juli 2010

Skattesänkningarna kostar

Nu börjar vi se det nya sverige, det sverige där glesbyggden på allvar drabbas av kapitalismen och högerpolitikers skattesäkningsvurm. Det låter fint med lägre skatter, men då glömmer man att kostnaden är konstant, det är bara pengarna som inte är det.

För att lösa problem med vägar ska vi ta bort asfalten och ha grus. Jag trodde utvecklingen skulle gå framåt. Inte mot alliansen.

4 kommentarer:

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Det dröjer nog inte så länge förrän det blir hästskjuts till skolorna för barnen här på landet! Moderaterna har ju en slogan som de skrev om på Alliansfritt. De flesta trodde det var ett skämt. Sloganen är "Utan hästen stannar Sverige". Till och med Carl Bildts farfar håller med! Strindberg också!

Fredrik sa...

Jag är i alla fall livrädd för C Bildt. Jag tror att han är en sadist, inerst inne.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Vår stadsminister har jag faktiskt träffat. Det var för 20 år sedan och han skrämde mig ordentligt redan då. Det är märkligt att människor med avsaknad av viktiga mänskliga egenskaper ofta har en fallenhet för att kunna "charma" många människor. Såg nyligen "Hunt for the BTK-killer" och denne seriemördare var ordförande i kyrkorådet. Filmen bygger helt på verkligheten. Carl Bildt vet att han kommer att slippa undan och saknar helt samvete tror jag.

Fredrik sa...

Karl bildt kommer undan bara för att han ljuger. Det spelar ingen roll om han har fel. Han bara borstar av sig "mjället", som i CBs fall kan vara vilken lögn som helst. Utterkalle.