onsdag 21 juli 2010

Vänsterpartiet i topp

...hos kronkalle.

Ja, jag är då inte förvånad. Om höger representerar företagare och de som vill stjäla pengar från arbetarnas löner (typ Cuf:s fack fucket, hehe) (det borde ju vara fuck c... eller Allinsen), då borde ju vänstern representera de mindre bemedlade människorna, och inget parti står längre till vänster än V, i alla fall inte något bättre parti. Enligt mig, that is. Då blir det en självklarhet att V toppar den jävulskt oåtråvärda plattsen. Men det är väl nyhetstorka? fp låg på andra platts, vilket kan verka uppseende väckande. Men jag misstänker att det är kvinnor som inte förstår sitt eget bästa och går på alla borgerliga lögner - ensamstående kvinnor som skulle behöva en vänsterregering. Men det är en ren gissning och jag har inga som helst belägg för det.

Och ja. Jag har drabbats. På grund av fyra flyttar på tre månader för en massa år sedan. Jag flyttade ifrån en skiträkning på typ 500. Sen var jag persona non grata i tre år hos bankerna. Men det är klart, kan man skapa rubriker så ska man... Och AB kanske skämms efter Littorinaffären.

Jag skulle ha varit stolt! Ge mig en Littorinexamen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Emman sa så här: Jag vet ju att du blir så glad av kommentarer i bloggen din, men jag vet inte vad jag ska skriva om politik. Jag tar något annat istället.Förra veckan brann mitt nätaggregat till datorn. Det luktade dåligt. Hej!

Fredrik sa...

Jag vet att jag måste döda dig. ;)

Du kan skriva i de mer spännande inläggen. Jag skriver även om porr. 8) Och VAGINAL destruction. Vilket är det nya fulordet.

Men du drabbas av nätaggregatsdestruction. höhö

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Visst är V överlägset bäst av partierna i riksdagen men jag ser ett problem i att de ingått en "pakt" med S. Utanför riksdagen finns flera socialistiska partier som inte är villiga att vika sig!

Fredrik sa...

Om man kompromissar måste man vika sig. Då både ger och får man. Jag tror att det är rätta vägen.

Å andra sidan är det märkligt att sveriges största parti är utanför makten. Demokrati är lustigt, men dock det bästa vi har.

Jag gillar Lars mer och mer. Förtalskampanjerna mot honom börjar bli fadda. 8) men jag tror att V skulle tjäna på att ha två språkrör, som mp. Jag tycker att de är något på spåret. För en gångs skull.

Tankesmedjan Det sovande folket och Den konspiratoriske lille mannnen sa...

Bra ide! Men vad ska man kalla dessa? Helrör går väl inte?

Fredrik sa...

V:rör... Eller kamratrör. 8)